Yin/yang yoga

Vardag, Träning

Bilder från i tisdagsmorgon när vi körde ett yin/yang yoga pass på vårt hotell. Första gången med både den typen av yoga för mig, och första gången jag bodde på hotellet, jag gillade båda. Vi bodde på Hotel With som tillhör Urban Deli. Det bästa med hela hotellet skulle jag säga var läget för det kändes som om jag hade nära till allting hela tiden, så skönt. Kan verkligen rekommendera er att bo här om ni är i Stockholm, väldigt modernt hotell med cool inredning och otroligt trevlig personal!

Godmorgon lördag!!! Igår var jag opeppad på helg för det kändes som att jag hade så mycket jobb att ta igen eftersom att jag haft annat för mig hela veckan. Vilket är sant, jag har mycket jobb att ta igen MEN jag har insett att jag behöver en lugn helg för att samla kraft och börja beta av allt det där på måndag.

Jag somnade ganska sent inatt, så när klockan ringde vid 08.00 imorse så var jag inte feg för att snooza. Nu börjar jag dock vakna till liv, med hjälp av en kopp kaffe och en rejäl smoothie. Om ca 45 min ska jag dra på mig träningskläderna, hämta upp Anastasia och köra ett Sprint-pass på gymmet. Känns som ett perfekt sätt att starta upp den här dagen! Hoppas ni alla får en fantastisk lördag.

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Ha en fin helg
nouw.com/agnesvera
Rakeleb
Rakeleb,
Men gud vad härligt!
nouw.com/rakeleb
Nettan
Nettan,
Skönt 😃
nouw.com/nettan
CAMILLAESI,
smoothisarna ser så fräscha ut 😊
www.camillaesi.se
ffannyolsson
ffannyolsson,
Amanda,
Åh vad roligt! 😃
amandalarsson.nu

Instagram