What I've been up to...

Vardag

Hola, hola, hola! Det roliga är att jag ALLTID refererat till låten "We den boys" (lyssna ovanför) när jag startat mina blogginlägg med "hola hola hola" (för det är ändå rätt ofta det händer) och tänkt liksom att ni ska relatera och också höra låten i huvudet när ni läser det... Så sjunger dom tydligen "Hold up" och inte "Hola" :).

IALLAFALL, nu är jag äntligen tillbaka i mitt älskade Stockholm efter en längre tid än förväntat hemma. Lite jobbigt att lämna Alingsås, och Göteborg där jag hängt för det mesta, var det iof. Har verkligen haft en uuunderbar jul och nyårsledighet. Men nu är jag glad att vara tillbaka i min lägenhet, det känns skönt. Jag och mamma har fixat och donat hela dagen idag, tanken var att vi bara skulle ordna med gardiner för det har inte jag tagit tag i än men pga röd dag så var det stängt... såklart. Men men, en del annat fick vi gjort iallafall och nu känns det äntligen som ett hem här. Ska försöka ta bilder och visa er imorgon, för det är faktiskt riktigt fint trots att det inte är helt klart än.

Och what I've been up to på västkusten? Här har ni en del av det: Jag har ätit på JOS, så många gånger att jag tappat räkningen tror jag. Bästa stället. Har fått en ny favorit också, hejdå acaibowl och HEJ grön spirulina bowl!

Jag har tränat på mitt älskade gym, Endorfin i Alingsås, trappmaskinen gick varm vill jag lova. Älskar verkligen det stället, bästa passen och bästa instruktörerna också.

Jag åt middag och smed planer med mina älskade, älskade änglar Elin och Evelina. Härligaste människorna som finns, är alltid fylld med endast positiv energi efter att jag har umgåtts med dom. Precis som en vänskap borde vara, givande och inte ens en gnutta tagande.

Och i fredags, efter att jag gjort LIIIVETS fynd på NK-rean (I'll show you!), så tog jag och mamma bilen upp till Stockholm. Och nu står den goa gumman och lagar mat till mig, hur underbar kan man vara. Min älskade mamma som alltid ställer upp för mig <3.

Och idag åt vi frukost hemma, och lunch på Paraden. En utav dom godaste omeletterna jag ätit och jag började ju inte direkt gråta när vi fick pommes till. Hehe... Nu ska vi äta middag och sen är det Gladiatorerna på TV. Big Brother vs. Paradise Hotel version idag, dvs att det är deltagare från de två olika programmen som tävlar mot varandra! Tror jag aldrig har hört talas om ett program mer skapt för mig innan?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Pernilla
,
vart äter ni pizzan??? Den ser såå god ut! Och håller med ovanstående, de hade vart så kul om du börja med youtube. 😃
AmandaWibergs
AmandaWibergs,
NEEEJ, hur kan jag ha missat att ett sådant avsnitt skulle sändas? MÅSTE HITTA REPRISEN!!!!
nouw.com/amandawibergs
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
låter superhärligt!!
nouw.com/ebbalowenberg
Kristin
,
Var/vilken restaurang i gbg äter man den pizzan? 😍
Olssonns
Olssonns,
Mysigt!! Jätte fina bilder!❤️
nouw.com/olssonns
bolander
bolander,
Men alltså dessa matbilder, dör vad gott allt ser ut! Bilder på mat är typ det bästa jag vet, haha
nouw.com/bolander
moasimborn
moasimborn,
Hahah kan så relatera när det kommer till låten
nouw.com/moasimborn
Alice
,
Måste bara fråga vartifrån kommer dina guldiga underlägg ifrån? Dööör va fina !!
johannamsjolin
johannamsjolin,
Fina bilder! Maten ser jättegod ut!
nouw.com/johannamsjolin
Emelie
,
Vore så kul att få följa med dig mer på träningen här i bloggen 🤷🏼♀️ Och träningskläder osv osv. Pöss

Instagram