What I've been up to

VardagInnehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Den här promenaden var väl inte det smartaste jag gjort för det var efter den som min sjukdom bröt ut (det var absolut kallare än jag trodde ute). Men samtidigt, så kände jag i hela kroppen att förkylningen var på gång redan innan så det hade hänt förr eller senare ändå.

Det var dessutom en så vacker kväll och denna människan ger mig alltid så mycket energi, så promenaden gav mig mycket ändå.

Kappa HÄR / Mössa HÄR / Tröja HÄR / Sneakers HÄR

Såhär gick jag klädd! Älskar denna kappan!

Men ett träningspass hann jag iallafall med innan jag blev sjuk (detta är alltså innan promenaden) - ett morgonpass med Barre på ett frukostevent som Mateus höll i tillsammans med Filippa K.

Tröja HÄR / Tights HÄR ( / Sport-bh HÄR / Linne HÄR - länkar trots att ni inte ser pga skönaste ever)

Jag älskar Filippa Ks kläder och inte allra minst deras träningskläder!

Och jag älskar Mateus! Så det var en riktig perfect match.

Hann även vara iväg på ett middagsevent med Elizabeth Arden innan jag blev sängliggandes resten av veckan. Elizabeth Arden lanserade en ny upplaga av deras kända vitamin C-kapslar som vi fick höra mer om vad dom exakt innehåller och vad dom gör. Samt en hel den annan info om märket, visste ni tex att Elizabeth började med att smörja in sin berömda Eight hour Cream på spruckna hästklövar? Vilket sen gjorde att det läkte ihop fint, hur sjukt? Då vet man ju verkligen att det funkar, den krämen är MAGISK.

Vi höll till på Hillenberg och jag var väldigt positivt överraskad av maten, den här tryffelpastan var jättegod! Den äter jag gärna igen.

Sen har jag inga fler bilder från Stockholm förra veckan innan jag begav mig till mamma och Alingsås i fredags! Hur fin är hon inte, min lilla mamma<3

Helgen i Alingsås bestod mest utav att mamma rodde om mig och att jag försökte kurera mig så gott det gick. Mycket vitaminer och en hel del koppar te stod på menyn.

... Men även en del rostade mackor och kaffe också. Det tråkiga är ju dock att kaffe knappt smakar gott när man är sjuk... Men den här soffan spenderade jag många timmar i i helgen. Tror det är min favoritplats i hela världen. Älskar bara känslan i det här vardagsrummet, det går inte att beskriva men det är ett sådant lugn. Med utsikten och allt också, mår så bra här.

Och så blev det soppmiddag både fredag och lördag, finns väl ändå inget som smakar godare när man är sjuk?

Och lite snacks på det giiivetvis. Hade en riktig "ta det lugnt och äta gott"-helg, precis som jag älskar!

Farsdag i söndags. Jag har ont i hjärtat varje dag men just sådana här dagar svider det lite extra. Hade gjort allt för att vakna i söndags och allt var som vanligt, komma upp med frukost på sängen och ge farsdagpresent. Men istället åkte vi till kyrkogården och satte dit lite nya blommor, mindes, grät och saknade. Hade gjort allting för att fortfarande ha dig här.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
ellenholmberg
ellenholmberg,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/ellenholmberg
artist
artist,
Kramar till dig! 💖
nouw.com/artist
tildablanksvard
tildablanksvard,
Mysiga dagar men jobbigt att bli sjuk! Och styrkekramar till dig fina<33
nouw.com/tildablanksvard
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Kramar till dig, krya på <3
nouw.com/oliwiamichalak
HannaLienhart
HannaLienhart,
Mysigt !!1 Älskar denna beiga
nouw.com/hannalienhart
itsemmy
itsemmy,
Beklagar verkligen, måste vara så tufft <3
nouw.com/itsemmy
FSHD Daniel,
Fina bilder 😊
www.fshddaniel.blogg.se

Instagram