We're going to... Disney world!!!

Vardag

Top HÄR // Liknande shorts från Levi's HÄR

Yey! Idag så har vi köpt biljetter till Hollywood Studios, Disney World. Senast jag var här så besökte vi Magic Kingdom och även Universal Studios, så kände att vi ville testa lite nytt. Jag har aaaalltid varit en riktig mes när det kommer till åkattraktioner. Mina kompisar tyckte det sög att gå med mig till Liseberg osv för jag vågade inte åka någonting. Började gråta när jag gick Gasten och personalen fick eskortera mig ut, haha... Aldrig vågat åka någon Berg och dalbana eller annan attraktion som är högt över marken, tills för ca ett år sedan. Tror faktiskt att det förändrades efter att jag hoppade fallskärm, vilket var typ det coolaste jag gjort. Då fick jag feeling och på Liseberg i somras så vågade jag åka allt, lika så på Universal när jag var i Florida senast. Så stolt över mig själv<3 Så, någon utav er som har varit på Hollywood Studios i Orlando? Vilka attraktioner får vi inte missa?! Vart är godaste maten? Vilka tips ni än har: skriv en kommentar, så ska jag kolla igenom dom innan vi sticker (vi är ju fem timmar efter er i tid). Kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

siriwinstedt
siriwinstedt,
Båda är sjukt roliga! Jag älskar Disney World! Va där i en hel vecka på spring break förra året! Bästa! "Tower of Terror" får man absolut inte missa! Inte heller "Rock n Roller Coaster".
nouw.com/siriwinstedt
Pdersten
Pdersten,
Åh, vad roligt! Något man måste besöka. 😄
nouw.com/pdersten
jennyskoglund
jennyskoglund,
Så avis, hihi 😃
nouw.com/jennyskoglund
EmmizFashion
EmmizFashion,
Belliblonkan
Belliblonkan,
Godmorgon! Gud så kul, kram
nouw.com/belliblonkan
emmi
,
hurkommer det sig att din pojkvän bor i florida? 😊
Matilda,
Guud vad roligt, är så himla avundsjuk haha! Hoppas ni har en bra dag! (:
matiiildaa.blogg.se
Tova
,
Åh vad kul! Jag ska till orlando i sommar och undrar om du skulle kunna göra ett inlägg med tips på ställen att gå till, var man ska äta, var det finns shopping osv. Skulle var mycket snällt❤️
johannab
johannab,
Men åh vad härligt!! Och åh vad snygg du är!! 😃 älskar din blogg Moa!
nouw.com/johannab

Instagram