We're going to...

Florida 2016

Miami B***TCH

Åh gissa vad!!! På torsdag så åker vi till Miami i tre nätter och jag behöver all er hjälp! Det är min första gång i Miami och jag vill hinna med så mycket som möjligt under våra få dagar där. Har ni några tips? Kan vara vad som helst, hotell har vi redan bokat men vill ha tips angående allting annat. Vart äter man den godaste frukosten, acaibowls eller buffé? Vart finns luncherna med de fräschaste salladerna och de mest syrliga lemonaderna? Vilken restaurang bjuder på bäst mysstämning? Vart finns den godaste glassen? Godaste drinkarna? Bästa utestället? Vilka butiker får jag inte missa? Vart kan jag fynda? Vad MÅSTE jag se/uppleva?! Hit me!

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Hoppas du har haft en fin dag! KRAMIS 😃
nouw.com/hannagothberg
Linnr
,
Sawgrass mall har super shopping 👌🏼
Jennifer
,
DIRT!! För frukost och lunch! Sök upp på insta genom deras hashtag #dirteatclean (kontot suger)! Bara massa bra och bloggvänlig mat hehe. Stod i kön med David Beckham när jag var där en av gångerna:)))

thefashionrebel
thefashionrebel,
AlvaPoletti
AlvaPoletti,
Najjzz, ha det bra!
nouw.com/alvapoletti
IsaVinell
IsaVinell,
Åh vad roligt! 😍
nouw.com/isavinell
Johanna
,
Aventura Mall för shopping & Joe's Stone Crab för middag!
Sara
,
Finaste Moa! Skulle du kunna göra ett inlägg om hur man stylar gråa bootcut/flare jeans??
carolinelundgren
,
Åå Florida i all ära , älskar den delstaten , men Miami va för mig en besvikelse, finns jättemånga bra matställen om man googlar sig fram och mycket "healthy" trevliga lunchställen men shoppingen och hela atmosfären e en besvikelse , stan är så stor också och just Miami beach är mest bara hotell! För att få ut bästa viben behövs nästan bil där också ( precis som i hela USA hehe med bortseende från ny)
Hoppas du iaf får några underbara dagar , nattlivet ska ju vara sjukt men kan ej uttala mig där 😅
iuliakarlsson
iuliakarlsson,
Area 31 är en fett nice skybar som ligger i Downtown Miami. De har goda drinkar och utsikten är magisk! Bästa klubben är utan tvekan Story, ligger i South Beach! Så avis, njut och ha en bra semester! 😊
nouw.com/iuliakarlsson

Instagram