Vitaminbomb!

Mat & Recept, Tips

Den här orangea påsen med Acerola fick jag igår under blogg-eventet. Har ni hört talas om Acerola innan? Det är ett träd som producerar en ljusröd frukt. Dessa träd växer i den torra delen utav regnskogen och i tex Brasilien så är Acerola-juice lika vanligt som apelsinjuice är i Europa. En Acerola ska dessutom innehålla lika mycket C-vitamin som 90 stycken apelsiner, vilket gör den till en utav de rikaste naturliga källorna till C-vitamin. Det fanns tre olika påsar att välja på igår, denna och en med Acai-pulver och en annan som jag inte minns vad den innehöll men den skulle ge energi... Acerolan var den jag fastnade mest för dock, så imorse blandade jag ner endast en halv tesked utav pulvret i min yoghurt och kände mig tio gånger så hälsosam! Haha. Får man i sig en tesked av det här när man har feber så ska det även se till att febern sjunker rejält. Vilken mirakelkur va? Inte för att jag vill få feber, men är peppad på att testa!

Gillar