Vi har blivit med hund!

Vardag, Personligt

Ingen som följer mig på Instagram lär ha missat detta haha... Men ja, vi har blivit med hund! Vi var och hämtade henne i måndags och sedan dess så har det varit fullt upp, har helt ärligt inte haft tid att uppdatera här och alla ni som haft en valp lär förstå varför.

Hon är en liten tik på 9 veckor (imorgon), vi har döpt henne till Lovis och hon är en maltipoo. Dvs en blandras mellan malteser och pudel. Vi har letat efter denna rasen i ca ett år, inte jätteaktivt dock utan det var först efter sommaren som vi började kolla "på riktigt" och aktivt sökte. Och för en månad sedan så var vi och hälsade på henne i Uppsala. Så ja, det tog ett rätt bra tag att hitta henne men vi har alltså vetat om att vi ska bli tre i en månad ungefär och varför jag inte sagt något till er är för att jag inte velat jinxa det haha. Kan fortfarande inte riktigt förstå det, att något jag drömt om och längtat efter hela livet äntligen har hänt... Jag är hundägare! Tillsammans med kärleken i mitt liv.

Det har inte blivit många timmars sömn den senaste veckan men jag tycker ändå att hon sköter sig bättre än vad jag ens vågat drömma om. Hon har vaknat nästan exakt samma tid varje morgon, mellan klockan 05.00 och 05.30 och då är det bara att gå upp. Hon har hittills skött sig jättebra med att göra sina behov utomhus och vi har redan börjat träna henne att gå i koppel. Hon är så duktig, världens bästa tjej lilla Lovis.

Om ni har några tips om vad som helst som gäller hundvalpar så låt mig veta! Vi har försökt plugga på så bra som möjligt men eftersom ingen av oss haft hund innan så mottager vi gladeligen alla tips vi kan få!

Gillar

Kommentarer

Vickies
Vickies,
Åh så söt😍 och vilken fin blogg🌹
nouw.com/vickies
Nina,
Man gud, vad underbart söt liten krake!
gronstadning.se/
Amanda
,
Uppdatera!!!
melinas
melinas,
Näää så mysigt!! <3
nouw.com/melinas
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men alltså, hur gullig är den inte?! Dog lite. <3
nouw.com/lindaviktoriaaa
marielinneaaa
marielinneaaa,
De var den sötaste hunden jag sett tror jag 😍
nouw.com/marielinneaaa
Kamilla,
Herregud så søt!!
kamillahaaland.com
bolmgren
bolmgren,
Det var den sötaste gung jag sett 😍
nouw.com/bolmgren
Jennifer,
Hur söt som helst! 😍
jenniferteresia.wordpress.com
Carolina,
Näe men åh så söt! Maltipoo har jag varit inne på och velat ha jag med. Sambon och jag är lite inne på att skaffa oss en ny, men tiden får allt utvisa 😊
knaset.com

Instagram