Vem är jag?

Personligt

Vid matbordet?

Är jag hungrig så är jag förmodligen sur och på allmänt dåligt humör haha... Nä men, vid matbordet så har jag all fokus på maten. Eftersom att jag älskar mat så fokuserar jag mest på att njuta av vad som finns på tallriken. Inte stället jag är som mest social på med andra ord. Sitter dock gärna kvar efteråt med ett glas och diskuterar allt mellan himmel och jord, mätt och belåten. Sen så är jag även den som fotar maten (såklart) och den som ber om extra sås, alltid äter upp och dessutom gärna smakar av andras rätter.

På nattklubben?

På nattklubben så är jag tjejen som alltid är uppe i något. Sällan jag bara står och hänger i hörnet med en drink utan är ofta uppe på borden och dansar, i baren och shottar eller springer runt och letar efter någon jag känner. Är även den som bjuder okänt folk på drinkar till höger och vänster och drar kortet ända in på småtimmarna, alltid samma ångest dagen efter.

På stranden?

Solar gärna men blir lätt uttråkad så tar ofta ett dopp i det blå. Skulle typ aldrig lägga mig i skuggan utan ligger antingen och pressar i solen med en podd eller musik i öronen, eller tar en promenad på stranden.

På efterfest?

Personen som är irriterad på alla, stänger in sig i ett rum och somnar. ”:)"

Hemma hos andra?

Beror helt klart på hos vem och i vilket sällskap, kan antingen vara väldigt framåt eller väldigt tillbakadragen. Älskar att känna mig hemma hos andra än mig själv, men gör jag inte det så blir jag rätt lätt obekväm. Tar inte mycket plats men är inte heller blyg och absolut inte otrevlig.

I sängen?

Jag ligger ofta vaken till sent, somnar nästan aldrig innan klockan två men kan ändå gå upp pigg och alert klockan åtta. Hatar att sova ensam, övertänker allt som går att övertänka fram tills jag somnar och drömmer ofta dåligt.

Har som sagt inga problem med att gå upp tidigt men är också en mästare på att sova ut, så beror lite på vad jag känner för. Ibland är det skönt att kicka igång dagen tidigt och ibland känns det välbehövligt att samla på sig sömn. Kan dessutom snooza hur länge som helst, två timmar tex är inga problem för mig.

Sover som bäst med min pojkvän.

På flygplan?

Har aldrig tidigare varit flygrädd men har tyvärr kommit lite på senare tid, eftersom att många av mina vänner jag rest med är det och det liksom har ”smittat av sig”. 

Förhoppningsvis så somnar jag tillslut, har också hänt att jag har sovit under hela flygturen. Men om jag inte har turen att göra det, så är jag rätt bra på att underhålla mig ändå. Lyssnar främst på poddar men tycker också om att ha musik i öronen, kolla ut över molnen och tänka på saker man aldrig annars tänker på eftersom att man så ofta är uppe i sin mobil/dator annars.

Hemma en chilldag?

Har inga problem med att ligga i sängen en hel dag. Underhåller mig med youtube eller någon serie, skulle aldrig få för mig att sätta på en film. Äter maaassa gott och tröttnar jag på sängen fortsätter jag istället med samma schema i soffan.

Som singel?

En riktig partyprisse. Inte för att jag vill träffa någon speciell (eller killar i allmänhet) ute men eftersom att jag tycker att det är kul att gå ut och kunna göra vad jag vill, bara ha fokus på att HA KUL. Pratar jag med någon kille så är det inte för att jag är intresserad utan snarare uttråkad. Är för fullt uppe med att leva life för att tänkta på någon annan än mig själv haha.

I ett förhållande?

Jag är helt klart den kärleksfulla typen. Vill vara nära min partner jämt, och om vi inte är det så vill jag ha honom tillgänglig via sms/samtal jämt. Är en sån som skickar gulliga, töntiga emojis i varje sms och avslutar varje samtal med ”jag älskar dig”.

Är nog väldigt uppmärksamhetskrävande, och extremt beroende av att få veta om att jag är älskad. Tror det beror på att mina föräldrar alltid skämt bort mig med det, har blivit överöst med kärlek hela min barndom och är liksom van vid det. Behöver det.

Är en sucker för romantik och älskar middagar ute men också heldagar i sängen med chips och blå fazer.

På morgonen/kvällar?

Mornarna är som jag svarade tidigare väldigt olika. Men på kvällen är jag den som är uppe sent och väntar in i det sista med att hasa mig till toaletten för att borsta tänderna. När jag väl har lagt mig i sängen så är det fortfarande lång tid kvar tills jag faktiskt somnar.

Gillar

Kommentarer

trendsy
trendsy,
Kul inlägg 😘
nouw.com/trendsy
amandaolinnea
amandaolinnea,
Åh den här listan är så kul! Besvarade nyligen den också😊/A
nouw.com/amandaolinnea
missmoizz
missmoizz,
Vilken rolig lista, tar inspiration av dig om det är okej? 😊
nouw.com/missmoizz
Mikaela
,
Jag tror jag är lite kär i dig.
ffannyolsson
ffannyolsson,
Roligt och intressant inlägg!
nouw.com/ffannyolsson
agnesvera
agnesvera,
Grymt roligt inlägg
nouw.com/agnesvera
sannasandbergs
sannasandbergs,
Pdersten
Pdersten,
Roligt att läsa 😃
nouw.com/pdersten
ACupOfSwede
ACupOfSwede,
Kul, gjorde samma lista för någon dag sen! kika gärna in på http://nouw.com/acupofswede/who-am-i-26515624 Kram
nouw.com/acupofswede

Instagram