Vårt Hotell - Tryp Bellver Palma

Palma Mars/April 17

Inlägget är i samarbete med Airtours.se!

Hej och godmorgon! Idag lämnar vi palma, vårt hotellrum och den här utsikten. Vi har bott på Hotel Tryp Bellver som bokades via Airtours.se. Det är ganska stort och superfint hotell, fina lokaler, fräscha rum, bra frukostbuffé, pool, centralt och precis vid hamnen. Ni fattar ju, ett riktigt bra hotell liksom. Det är väldigt centralt som sagt och ligger max 2 minuter ifrån hard rock café, som i sin tur ligger kanske ca fem minuter ifrån shoppinggatan. Så du tar dig snabbt in till "smeten" via hotellet, jag och Lovisa har gått tillbaka till hotellet flera gånger per dag för att byta om, blogga, vila eller vad som och sedan varit tillbaka i stan igen på nolltid.

Det viktigaste för mig är att hotellrummet är FRÄSCH, det behöver inte vara stort eller pampigt men det ska kännas fräsch. Vilket detta verkligen gör, har inga bra bilder dock då våra kläder och prylar legat utspridda lite överallt mest hela tiden... Meeen vill ni se bilder på hotellet och rummen så kan ni göra det HÄR! Jag kan iallafall varmt rekommendera det till alla som åker till palma.

Min bikini har inte kommit ut online ännu, så kan inte länka. Men lovar att göra när dom får in den!!! Den är från en kommande kollektion.

Lovisa utanför hotellet första dagen, vilken tjej va!

Vår frukost för någon dag sedan, nu ska vi bege oss mot restaurangen igen och äta vår sista frukostbuffé för den här gången!

Gillar

Kommentarer

Embla
Embla,
Underbart!
nouw.com/embla
emmel
emmel,
Åå så härligt!
nouw.com/emmel
rakeles
rakeles,
Låter superhärligt, håller verkligen med dig om att fräscha hotellrum är de bästa!
nouw.com/rakeles
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så mysiga bilder!
nouw.com/emellie_larsso
ImJohnMendoza
ImJohnMendoza,
Omg! Hur många grader är det?
nouw.com/imjohnmendoza
emeliepwr
emeliepwr,
Sjukt fina bilder!
nouw.com/emeliepwr

Instagram