Världens vackraste café

Budapest 2016, Mat & Recept

Café New York Budapest

Har i någonsin skådat en sån vacker miljö på ett café/restaurang? Inte konstigt att det är rankat som ett utav de absolut vackraste caféerna i världen. Jag tappade andan så fort vi gick in...

Vi beställde bland annat varsin cappuccino som var alldeles för svag för min smak, tyvärr, och en lemonad som inte heller den levde upp till förväntningarna. En lemonad enligt mig ska vara så sur att det nästan drar i mungiporna, det här var som en vanlig juice. Absolut inte äcklig med andra ord, men inte vad jag förväntat mig.

Till det så beställde vi in fruktsallad, varsin yoghurt med müsli och omelett.

Mitt humör från hungrig till mätt och belåten gick från 0 to 100 real quick. Förresten så har jag ju glömt berätta för er att jag har klippt mig?! Men det kanske ni redan har listat ut på bilder innan. En ganska stor förvandling faktiskt. Ska försöka ta lite bättre bilder och köra ett separat inlägg tillägnat min nya frisyr.


Det här var stället jag berättade för er att vi skulle äta frukost på häromdagen! Café New York. Verkligen häpnadsväckande vackert. Maten var dock inte lika outstanding men det spelade ingen roll, cafét var mer som en upplevelse än bara ett frukostställe liksom. Värt att nämnas är också att det var liveband som spelade klassisk musik i bakgrunden så stämningen var verkligen på topp. Hade gärna provat på att äta lunch eller middag här med och jämföra ifall det var bättre än frukosten, men det hann vi tyvärr inte med.

Gillar

Kommentarer

Rakeleb
Rakeleb,
Gud vad fint.
nouw.com/rakeleb
agnesvera
agnesvera,
Grymma bilder
nouw.com/agnesvera
CAMILLAESI,
så fint det är 😃
www.camillaesi.se
Matilda Berlin,
WOW vad fint ditt hår blev! Passar dig verkligen jättebra =)
matildaberlin.se
Erika,
Vilken underbar miljö 😊
eriikasworld.blogspot.se
rosatillchoklad
rosatillchoklad,
Så fint👍👍👍🤗
nouw.com/rosatillchoklad

Instagram