VÄLKOMNA TILL NÅGOT HELT FANTASTISKT

Kaffe!!! Vilken jävla grej ändå. En kopp rykande mörkbrygg finns det inte mycket som slår. Och efter ett tag utan det (inget vidare kaffe på hotellfrukosten i Mexico) så uppskattar man det ännu mer. Vilka minns Kissie, Dessie och gängets trend med Latte-diet back in the days? Haha, självklart så var jag en utav de hjärntvättade bloggläsarna som hängde på det där. Skrattar högt åt det idag.

Från en sak till en annan, shit vad kul att äntligen ha öppnat upp den här bloggen och kunna dela den med er. För allas trevnad så undrar jag nu, vad vill ni läsa om? Kommentera vad ni mest ser fram emot att få ta del utav i min blogg så ska jag försöka anpassa mig efter det! (Det här är alltså inget "frågestund"-inlägg utan vill bara se vad ni är mest intresserade utav ifrån min sida. Tex vardagsinlägg, outfits, träning, resor osv)

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Vardagsbilder och outfits!!!
Amanda
,
outfits och träning tack!
Laura
,
träääning!
SOPHIA
,
Sminkrutiner!!
Madeleine
,
Outfits, videoblogg och tips om olika smink, resor osv!!!
Hanna
,
Jag skulle vilja läsa om din träning! Vad du har för mål, hur du har nått dina mål. Hur en vanlig träningsdag/vecka ser ut. Ja, allt som funkat för dig! Samt kombinera inlägget med hur du ser på din kost. Om du "håller dig till/från" något speciellt!

Skulle även vilja veta dina spartips (om du har några)? Du reser ju mycket och unnar dig fina saker. Du verkar vara en smart shopper liksom! Ett inlägg kring det.

Även fina framtidsvisioner. Vad du vill bli/har velat bli osv!

Anonym
,
Följt dig på twitter ett bra tag och där har du ofta starka åsikter så det skulle vara kul att höra dina åsikter om feminism etc som är mer än 140 ord! Sedan undrar du om du har tips på hur man kommer igång med träning och inte tips som "ha mindre mål" utan vad man kan äta och göra för övningar på gymmet!
Hitills ser din blogg väldigt fin ut och ser fram emot mer utav den!
Josefine
,
Vill gärna höra om backpackresan! Även fast du påstår att ni var dåliga backpacks haha så vill jag gärna höra om ställena ni besökte och vad du tyckte, vad du kan rekommendera andra att tycka är värt att åka till och inte!! Undrar främst om universal studios i Singapore 😍
johanna
,
kan du inte länka din spotify lista?
Victoria
,
Träning!!!!

Liknande inlägg

    Instagram