VALDAGEN - Vad röstar jag på?

Vardag

Inlägget innehåller en reklamlänk.

Trots att jag som sagt är sommarens största fan så... Det här, det här har man ändå saknat. Uteserveringarna är kvar, men rosé har bytts ut till tekoppar och sommarklänningen ersatts med stickad tröja. Här är hösten mysig. När solen ändå skiner, luften är frisk och krispig och allt är nytt.

Jag har haft en så himla skön och lugn helg, perfekt start på hösten. Ska sätta mig ner och berätta om den i ett "Min helg i bilder"-inlägg senare. Nu ska jag fortsätta njuta av kaffet i soffan framför valvakan på TV4. Ni har väl röstat? Jag förtidsröstade igår faktiskt. Så himla cool känsla ändå, att få vara med och bestämma hur vårt Sverige ska se ut. En demokratisk rättighet men också skyldighet. Jag röstade för första gången för fyra år sedan, då röstade jag rött men i år så har jag gjort en helvändning och röstat på alliansen. Första gången så röstade jag endast helt med hjärtat utan att helt satt mig in i alla partier men i år har jag intresserat mig för politiken mer och då kändes det vettigast att göra såhär. Det har faktiskt inte bara varit lärorikt att följa alla valdebatter utan också väldigt intressant och KUL. Seså, iväg och rösta med er nu!!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
Hoppas på ny regering nu ✌🏼
nouw.com/starofusa
mandy,
Verkligen! förstår inte hur folk kan va nöjda med de senaste 4 åren o rösta likadant...men men..
www.betterwords.blogg.se
Frulindhamn
Frulindhamn,
Jag röstade naturligtvis! På MP 😊
nouw.com/frulindhamn
Anna
,
Inte helt förvånande, alla i bloggvärlden verkar ju rösta på alliansen... Själv röstade jag vänster - för välfärd, jämlikhet, feminism och för en bättre framtid.
StarOfUsA
StarOfUsA,
Vi har ju haft rödgrön regering och det blev ju inget bättre det, så nu vill vi testa blått såklart 👌🏼
nouw.com/starofusa
Editvibezzz
Editvibezzz,
så fina bilder på dig!! ta å kolla in min blogg ifall du vill <333
nouw.com/editvibezzz
mandy,
BRA VAL AV RÖST! =) Hoppas verkligen att vi får en alliansregering nu! Kommer o skulle aldrig rösta vänster eller på S!
www.betterwords.blogg.se

Instagram