Utmattad men inte redo för helg

Vardag

Känner att jag kastar in handduken för ikväll. Förväntade mig att klockan skulle vara runt 21.00 men nu ser jag att den redan är 23.00?

Är inte speciellt trött, men däremot utmattad. Har inte gjort många knop idag förutom att fota. Tog bilen strax efter 10.30 och åkte inte hem förrän fem timmar senare så lite befogat är det nog ändå, det där med utmattningen alltså. Vem jag fotade med och vad vi fotade får ni se när bilderna är klara! 952 bilder blev det totalt haha, så det gäller ju att sålla bort en heeel del innan man fortsätter med redigering osv. Mycket jobb bakom som ni utstående inte ser eller kanske inte ens är medvetna om hur mycket tid det tar. I detta fallet så är det iof fotografen som fixar den biten och inte jag. Jag har bara fått se några av bilderna i kameran men utifrån vad jag sett så kan jag konstatera att det finns mycket potentiellt material! Kuuuul.

På tal om något annat så har min mobil lagt av totalt, alltså inte den nya i inlägget under utan min gamla. Min gamla med ca hela mitt liv dokumenterat inuti... Vet inte hur jag ska lösa det. Men för att försöka se det från den positiva sidan, så är det ju otroligt bra att jag har den nya mobilen. Får försöka föra över så mycket som möjligt till den och installera alla viktiga saker osv imorgon.

Kan inte fatta att det är fredag bara om en timme, jag är faktiskt inte redo för helg... Inte alls.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

EMMA,
Just nu ger jag bort 6 stycken skönhetsprodukter från min verksamhet i bloggen, delta gärna! 😊
erevel.se/emmasoderberg/giveaway/
agnesvera
agnesvera,
hannagothberg
hannagothberg,

Liknande inlägg

    Instagram