Utgång och kräkkalas

Outfit, Vardag

Inlägget innehåller adlinks.

Kavaj Zara liknande HÄR // Linne som egentligen är ett set HÄR // Kostymbyxor HÄR // Halsband HÄR // Väska Moschino // Armband Givenchy // Skor Steve Madden liknande HÄR

Såhär såg jag ut igårkväll! Eller, såhär tänkte jag se ut. Men sen så råkade jag spilla på mitt linne så fick byta, tyvärr.

Det var premiär för Göteborgs sommarklubb Backstage igår och jag gick dit tillsammans med ett gäng vänner. Eftersom att mina kompisar är bäst i världen så har jag alltid kul med dem, men utgången i sig var ganska fattig faktiskt. Det värsta var när en människa började kaskadspy mitt i kön in som folk stod och trängdes i. Jag klarade mig från att bli drabbad, men några av mina vänner fick ta smällen och då blir man inte jättetaggad på att fortsätta festa kanske. Så blev en kortvarig vistelse på Backstage, var nog där inne max en halvtimme haha. En dålig start och alldeles för mycket folk resulterade i en tidig hemgång. Ett plus var dock att de delade ut gratis hamburgare från The Barn i en food truck inne på klubben! Jag som alltid är hungrig blev överlycklig och kvällen fick ett fint slut trots allt!

Gillar

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
MichaelaAmneteg
MichaelaAmneteg,
Så otroligt fin, älskar din outfit!
nouw.com/michaelaamneteg
andasbara
andasbara,
carolinelundin
carolinelundin,
Men åh vad snyggt!!
nouw.com/carolinelundin
josefinm
josefinm,
Så fin du är!!
nouw.com/josefinm
Nettan
Nettan,
Vad snygg 😊 😊
nouw.com/nettan
angelicaleideborg
angelicaleideborg,
Sjukt snygg outfit! 😊
nouw.com/angelicaleideborg
agnesvera
agnesvera,
Sallyzettergren
Sallyzettergren,
Snygga byxor! Jag har ett par exakt likadana 😊
nouw.com/sallyzettergren
jorebecca
jorebecca,
älskar toppen 😃
nouw.com/jorebecca

Liknande inlägg

    Instagram