Uppdatering<3

VardagInnehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Hur fin färg fick jag inte i solen borta på Sri Lanka? Det enda jobbiga är att jag glömde smörja in mina läppar så brände såklart dom och nu har jag en stor skorpa på underläppen. Peeerfekt! Men på övriga delar av kroppen så lyckades jag undvika att bränna mig och även om jag är lyckligt lottad och redan har väldigt bra pigment så vill jag tipsa om Betakaroten som också hjälper till på traven. Ni hittar det HÄR och det hjälper att skapa ett naturligt skydd mot solen samtidigt som det ger huden en fin nyans, jag började ta tabletterna några veckor innan jag åkte och blev väldigt nöjd med resultatet!

Tröja American Vintage / Byxor HÄR - på 20% rea!

Hej hopp vänner! Här är några bilder från tidigare i veckan, tagna hemma hos Hanna där vi hade myskväll med thaimat och dokumentären "FYRE" på TVn. Har ni sett den? Om inte, gör det! Riktigt sjuk story faktiskt haha.

Och jag gick all in på mys-temat för hur goooosig var inte min outfit? Så skön! Och på tal om mys så har jag haft en riktig myshelg också. Bara tagit det lugnt och gjort: absolut ingenting. Om ni tycker det låter intressant så får ni kika in lite senare då det kommer upp ett "Min helg i bilder"-inlägg! Nu tänkte jag mest bara kika in snabbt och hälsa på er då jag fick lite dåligt samvete för att jag inte publicerat något här sedan i onsdags. Hur kommer det sig att jag var superflitig och duktig på att uppdatera när jag var utomlands och så kommer jag hem, har ca all tid i världen och lägger upp NOLL? Dåligt av mig hörni...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
bella
,
Varför börjar inte du vlogga?! Hade ju varit skitkul 😃
moamattsson
moamattsson ,
I'M ON MY WAY!!!
nouw.com/moamattsson
amandalarssons
amandalarssons,
Wow din bränna 😍
nouw.com/amandalarssons
isabylund
isabylund,
Du är så galet fotogenisk, ALLTID bra på alla bilder!! Myshelger gillar vi också <3
nouw.com/isabylund
moamattsson
moamattsson ,
Haha men åh tack så mycket!<3
nouw.com/moamattsson
fannyeskilson
fannyeskilson,
Alltid så fin!!
nouw.com/fannyeskilson
moamattsson
moamattsson ,
Tack underbara!!!
nouw.com/moamattsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Du är ju verkligen så galet fin 😍❤️
nouw.com/matildaberlin
moamattsson
moamattsson ,
merelleyakoub
merelleyakoub,

Instagram