Update - Middag på Levantine

Vardag

Från igårkväll när jag och Anastasia åt middag på Levantine. Så fin och mysig restaurang och dessutom är maten sååå god. Jag har ätit där några gånger tidigare men detta var första gången jag provade deras Biff Rydberg som var helt otrrrooolig. Vattnas i munnen...

Jag tänkte iallafall bara titta in snabbt och uppdatera er lite. Jag har faktiskt bloggat idag, men inte publicerat det haha så det spelar väl ingen roll antar jag... Men jag började iallafall på min årsresumé men hann inte klart så får fortsätta imorgon. Och förhoppningsvis så hinner jag klart med den då och så ni får läsa den så snart som möjligt.

Annars har jag bara legat i sängen i stort sett hela dagen idag. Jag vaknade upp med halsont men som tur var så blev det bättre under dagen men tänkte att det ändå var bäst att ta det lugnt, vill ju inte gärna bli sjuk till imorgon liksom. Så gick bara en kort promenad runt huset för att få luft och så var jag på ett Yin Yoga pass på kvällen. Så skönt. Har ätit soppa till både lunch och middag och hoppas att min hals kommer vara 100% imorgon! Men trots att vi har roliga planer inför morgondagen så mår jag dåligt när jag tänker på att det är nyårsafton. Mår dålig av att 2018 ska bli 2019. Är inte redo för ett nytt år.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh det där såg ju inte helt fel ut ❤️
nouw.com/happym
juliablomgren
juliablomgren,
Åhh vad mysigt!!
nouw.com/juliablomgren
brieditiseventing
brieditiseventing,
Ser verkligen såå mysigt ut!
nouw.com/brieditiseventing
filippaml
filippaml,
mathildahogbergs

Instagram