Typical Tisdag + Godaste Glassen i Palma

Palma Mars/April 17, Vardag

Hej gänget! Sorry att jag har uppdaterat dåligt idag. Men min kära mor råkade få med min datorladdare till sitt jobb för hon trodde att det var hennes mobilladdare (hur kan man ens ta fel på dom två...?). Så jag har varit utan laddare och därmed utan batteri på datorn. Har inte gjort mycket mer än vad jag skrev i det tidigare inlägget dock... Nu ska jag äta köttfärs för andra gången idag och sen ska jag försöka ge mig på att sova för imorgon är det tiiiiidig uppstigning som gäller.

Några bilder från i lördags, våran sista dag i Palma. Såg att ni var några som undrade vart den här glassen formad som en blomma finns, Amorino heter stället iallafall. Garanterat den godaste och finaste glassen jag nååågonsin smakat. Macaronen på toppen var pricken över iet!

Gillar

Kommentarer

agneslinnnea
agneslinnnea,
Åt den glassen i somras, tyvärr va det rätt varmt så den bara smälte haha men god va den iaf 😊
nouw.com/agneslinnnea
rakeles
rakeles,
Ser ju så himla fint ut!
nouw.com/rakeles
lamouru
lamouru,
Dröm ! Jag som skulle kunna leva på glass! Godaste glassen jag har ätit är en charcoal frozen yoghurt på Bali med citronsås och mandel på. 😊
nouw.com/lamouru
Sofiealfrida,
Kan ha vart den drömmigaste glass jag sett
sofiealfrida.myshowroom.se/
johannab
johannab,
Gott och vilken härlig resa du verkar ha haft!!😍
nouw.com/johannab
Vega
,
Hej Moa! Jag tänkte bara kolla om airtours fungerade bra? De har så låga priser så att man nästan kan tro att det är "lurigt". Tänkte boka en resa via deras hemsida så tänkte bara dubbelkolla med dig som har erfarenheter av deras resor 😊 Kram!

Instagram