Torsdags-date

Vardag

Känner ni igen dagens lunch-spot? Det bör ni göra, för det är samma ställe som jag åt på i förrgår. Men varför bryta ett vinnande koncept? Kändes självklart att gå till JOS idag igen eftersom det var så bra senast. Men det allra bästa med lunchen var faktiskt mitt sällskap: @victoriabrodd. Ni kanske känner igen henne också? Hon var nämligen veckans blogg här på nouw för någon vecka sedan. Det var första gången vi träffades idag, jag älskar verkligen att det är så lätt att få nya bekantskaper nu för tiden. Jag och Victoria följer varandra på diverse sociala medier och bestämde oss för att ses och hänga en dag. Så kul ju? Skitrolig tjej, lätt att umgås med och vi kommer garanterat ses fler gånger. OM ni har missat henne blogg så måste ni kika in på den, jätteinspirerande och hon delar bland annat med sig av goda, nyttiga recept osv! HÄÄÄÄÄÄÄÄR är hennes blogg!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Ser sjukt gott ut! Älskar att gå ut och luncha! 😊
doowop.blogg.se
Sarah,
Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!
www.superwoman.n.nu/
caroline,
men åhhh så gott det ser ut!!
www.carrostyle.devote.se
ever
ever,
Vad har du för kamera? 😊
nouw.com/ever
ever
ever,
Så fina bilder!!* 😃
nouw.com/ever
Barafitness
Barafitness,
Kolla gärna in min blogg, jag bloggar om fitness och hälsa, om du vill nå resultat borde du kolla in min blogg, jag är en av få som faktiskt är utbildade som skriver❤️❤️❤️Kram kram http://nouw.com/barafitness
nouw.com/barafitness

Instagram