Tillbaka i Stockholm!!!

Vardag

Hello u guuuys. Här ovanför har ni mig imorse på min andra frukost för dagen som avnjöts på JOS. Jag hade då både bockat av frukost på Bellora (som vi bodde på över natten), hot yinyoga och spa på Hagabadet innan kl 10.00. Hur effektivt? Men mycket mer än så hann jag inte med i Göteborg idag, innan mitt tåg till Stockholm gick. Tåget var giiivetvis sent i vanlig ordning men helt ärligt så gjorde det ingenting. Och det gjorde ingenting av att jag möttes av något som såg ut som en svart/vit bild av Stockholm när jag rullade in med tåget heller. För trots förseningen och det trötta vädret så var jag bara så glad över att vara här igen. Vet inte varför egentligen, har haft det väldigt mysigt hemma i Alingsås och har egentligen inget sådär superspeciellt inplanerat den här veckan i Stockholm heller... Men jag antar att att det bara var vanlig hederlig hemlängtan. För mitt hem är ju i Stockholm, sedan snart ett år tillbaka, trots att jag har spenderat många helger i Alingsås och inprincip hela sommaren i Göteborg. Men jag kände väl bara precis som jag skrev i inlägget under att det är dags att komma tillbaka till rutiner nu. Jag behöver det.

Den sötaste lilla människan som finns.

Kvällen till ära har jag varit iväg på ett spinningpass. Bara 30 minuter för längre orkar jag inte... Jag har lagat vegofärs med tacokrydda och broccoli, rödlök, majs samt fetaost som tillbehör. Det har kommit till att bli min nya standard rätt. Världens simplaste grej att laga och godare än det låter! Sen har jag gjort lite vardagssysslor, betat av två avsnitt av Bachelor och nu väntar jag med spänning på att kvällens avsnitt av Paradise hotel ska släppas. Jag ääär en sån sucker för dokusåpor, alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara. Jag minns när jag var liten, alltså riktigt LITEN, och jag och mamma kollade på Big brother i smyg. Pappa gillade det inte, så vi hittade på att det var något annat program (som inte var "rena sköjet" som han skulle sagt) som vi satte oss i TV-rum nr 2 för att se på. Och när vi hörde honom komma upp för trapporna så bytte vi snabbt kanal för att han inte skulle komma på oss. Tror aldrig han gjorde det heller? Det var min och mammas lilla hemlis. Tror nog att det gjorde dokusåporna ännu mer intressanta för mig, i och med att det redan var en spänning bara att sätta på programmet haha.

Hur som helst, så är jag väldigt nöjd med min måndag och min start på veckan. Hoppas också på att kunna somna hyfsat i tid med tanke på att jag var uppe tidigt imorse. Och imorgon så ska jag träna (får se om jag orkar sprint 06.45 annars blir det eftermiddagsträning), gå på ett frukostevent för Mollsan och framförallt försöka sätta igång med min mail som jag så gott som ignorerat under två månaders tid. Hehe sorry. Sen kommer Anastasia hit på kvällen!!! Så då blir det sleepover. Så mysigt, älskar verkligen att hon har flyttat hit. Eller ah till Uppsala, men det är ju så nära! Inte alls lika nära som vi bodde i Alingsås när det var gångavstånd mellan oss, men tillräckligt nära för att vi ska kunna åka till varandra lite spontant sådär. TACKAR MAN FÖR!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
filippaml
filippaml,
Åååh vad mysigt!! <3
nouw.com/filippaml
ElidaPalm
ElidaPalm,
Matilda Berlin,
Du är verkligen såååå fin! Och maten god - måste ta och testa =) Kram
matildaberlin.se
Hannaeka
Hannaeka,
Så mysigt!
nouw.com/hannaeka
emmyandersson
emmyandersson,
Fina du! Som du strålar!
nouw.com/emmyandersson

Liknande inlägg

    Instagram