Throwback & Dagens Planer

Vardag, Sri Lanka

Ja alltså man hade ju inte börjat gråta av att vakna upp här idag. På Pebbles Beach. Bilderna är från lite mer än en vecka sedan, good old days så att säga! Men, jag ska inte klaga för jag har en fantastiskt rolig dag framför mig idag trots att jag är hemma i kalla Stockholm. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan springa iväg på dagens första event som hålls på Diplomat tillsammans med Dyson. Jag älskar verkligen Dysons produkter men tråkigt nog så missade jag deras senaste event så det ska bli SUPERKUL att gå på detta! Efter det så ska jag träffa @amandaparkkinen för att fota ett samarbete och när det är klart så tänkte jag skutta vidare till gymmet. Det tråkiga i Stockholm är att det inte finns nååågra pass mellan typ 12.00 och 16.00. Jag förstår såklart varför, alla har inte lyxen att kunna gå till gymmet när dom vill och har ett fast jobb att förhålla sig till. Det blir ju inte värre än att jag måste köra egenträning i och för sig och det löser jag ju, meeen vissa dagar behöver jag någon som pushar mig extra och jag känner att det hade gjort susen idag!

Anyways, efter träningen (som jag hoppas blir av) så ska jag hem och byta om innan jag åker iväg på event igen. VASS håller en middag tillsammans med det nylanserade skönhetsmärket N.A.E och hör på detta: det blir italiensk middag! Absolut ingenting man tackar nej till, haha.

Så nu ska jag bocka av lite mail och jobb innan jag kan rulla vidare mot dagens festligheter. Hoppas ni får en fin tisdag gänget! PUSS!

Gillar

Kommentarer

sqquash
sqquash,
Du är så snygg 😍
nouw.com/sqquash
SannaFredrikson
SannaFredrikson,
Gud vad du är fin!!!😍😍
nouw.com/sannafredrikson
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
janielindahl
janielindahl,
Alltså drömmen eller?! Hade verkligen inte tackat nej till att vakna upp där alltså 😃 Hoppas din tisdag blir fin goa Moa. Kram på dig <3
nouw.com/janielindahl
Sigrid
,
Kan veeerkligen rekomendera Bruce för dig som gillar att träna (samma koncept som fitnesscollection om du hört om det)!! Jag skaffade det nyss och OMG det är typ det bästa jag har gjort. Finns så sjuukt många roliga pass att välja mellan i hela Stockholm, och många mellan 12-16 på dagen också 😊 För dig som gillar att cykla har de bl.a. pass på urban ride som är ett sjukt nice spinningsställe vid odenplan. Tips om du inte redan funderat på det!
moamattsson
moamattsson ,
Åh vad nice!! Har inte tänkt på det innan men ska absolut kolla in det! Tack!<3
nouw.com/moamattsson

Instagram