Through My Phone

Vardag

Från torsdagen i Köpenhamn. Hängde med Lovisa, Tove och Bianca hela kvällen och som jag redan berättat så hade vi huuuuur kul som helst. Tack Lâncome!

Fredagen i Köpenhamn. Minglade med Lovisa och Elin hela dagen, vädret var rätt kasst så ca det enda vi gjorde var att gå mellan olika restauranger för att äta och dricka kaffe. Jag shoppade lite dagen innan, bland annat ACDC-tshirten som jag har på bilderna. Den är köpt i butiken NORR där det finns så mycket snyggt att jag smäller av, min tofs är därifrån också!

Kom hem sent på fredagen, åt tacosgratäng med min familj och sen sov jag hos Anastasia. På lördagen körde jag henne till jobbet, åkte hem och åt frukost framför reprisen av "Ex on the beach" och sen åkte jag in till Göteborg.

Jag och Anastasia mötte upp Harun och Elin hemma hos Elin och så minglade vi där i några timmar innan vi gick ut. Så kul att Harun var på besök under helgen, han är verkligen helt fantastisk<3<3<3 Hade världens roligaste kväll, fick panik när jag märkte att klockan var 05.00 och klubben stängde haha. Ville inte att det skulle ta slut.

Morgonen efter åt jag frukost på JOS tillsammans med Elin och Anastasia, mina två änglar. Jag var sugen på ALLT MAN KAN VA SUGEN PÅ så jag tog en kaffe, min favorit smoothie, avokadomacka OCH en ny bowl som dom precis har börjat med. Ser ni hur fin den är, kan ni då fatta att den smakade ännu bättre än vad den ser ut?! Sjukt ju, tror den var gjord på spirulina(?).

Sen åkte jag hem och laddade batterierna (läs: somnade i soffan) innan jag tog tåget in till Göteborg igen och åkte hem till Jennifer. Vi hade väl tänkt ge oss på ytterligare en partykväll men vi kom inte längre än till storan där vi beställde in hamburgare och vin. Rebecca anslöt sig efter ett tag och så satt vi där och bara hade en good fucking time innan vi gick hem och sov.

På måndagen var det faaaantastiskt väder så vi bestämde oss för att köpa med mat och sätta oss vid ån, jag åt en aaaaasgod salamipizza från ett ställe jag inte kommer ihåg namnet på. Men det var restaurangen som ligger bredvid Deli & Coffee! Satt där och chillade några timmar innan jag och Elin följde Harun till hans tåg och på centralen så mötte vi ängeln Christian<3<3<3 Och eftersom att vi inte riiiiktigt kände oss klara med dagen och verkligen ville ta vara på det fina vädret så vandrade vi tillbaka in mot stan och satte oss på storan iiiigen. Så satt vi där och njöt av livet tills solen gick ner, idylliskt moment. När vi kände att vi började frysa så följde jag med Elin hem och köpte massa godis på vägen, senare kom Ida förbi och så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord tills vi somnade. Det var fantastiskt mysigt. Jävligt bra helg om jag får säga det själv, det säger jag väl ca varje helg men denna var nog extra bra faktiskt! Mycket tack vare mina FANTASTISKA vänner men också tack vare det FANTASTISKA vädret!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Idakatarina
Idakatarina,
isabelhakansson
isabelhakansson,
Så härliga bilder! 😃
nouw.com/isabelhakansson
juliazentio
juliazentio,
Super fina bilder!
nouw.com/juliazentio
matildardn
matildardn,
Men åhh vilka underbara dagar! <3
nouw.com/matildardn
Denices
Denices,
kamillahaaland
kamillahaaland,
Isabella
,
Asså hur kan det vara så intressant att läsa om nåns helg så här gång på gång, älskar det haha fortsätt så
Kajsa
,
Det enda du gör i ditt liv är verkligen att festa, äta god mat, träna, umgås med vänner och vara snygg. Hur UNDEBART, du är min idol och en dag hoppas jag att jag lever exakt som dig. PUSS
Erika,
Hanna
,
Fina Moa!! Vart ifrån är den svarta byxdressen du har på dig högst upp på dessa bilder?

Instagram