TÄVLING: Vinn presentkort på 1000 kr hos Hvisk!

Tävlingar

Inlägget är i samarbete med Hvisk.

Ni har med all säkerhet redan hört talats om det danska smyckesföretaget Hvisk. Deras smycken har setts runt om på internet och flera profiler har burit dem den senaste tiden. Vilket inte är konstigt, jag är inte chockad alls att Hvisk har lyckats så bra med sitt koncept som de har gjort. Smyckena är snygga, tidlösa och i grym kvalité till bra priser. Utbudet är stort och jag är säker på att alla som har någon som helst tycke för mode eller smycken hittar någonting som faller i deras smak hos Hvisk. Jag hittade hur mycket fint som helst på deras hemsida och klickade hem de sju olika smyckena på bilden nedan, fastän jag hade velat beställa minst lika många till...

Allra bäst så gillar jag deras ringar, vilket inte är svårt att avgöra utifrån bilderna. Min favorit av de jag klickade hem är förmodligen Delight Triple Zirconia Ring just för att den är enkel nog att kunna bära tillsammans med en annan ring, men inte heller för tråkig för att klä fingret ensam. Eller Bubble Facet Ring Medium för att ja, jag älskar rosa.

Och till den roliga nyheten: Jag kommer idag att köra igång en tävling tillsammans med Hvisk! En tävling där en utav er har chansen att vinna ett presentkort hos Hvisk på 1000 kr, bara genom att gå in och rösta på vilken av mina tre stylings med mina smycken som är eran favorit. Tävlingen kommer att pågå i en hel vecka, alltså till på tisdag den 22e, och rösta gör ni via länken HÄR!

Styling no. 1

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Styling no. 2

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Styling no. 3

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

Vinnaren kommer att kontaktas utav Hvisk under vecka 47. Det är verkligen superenkelt att delta och priset är grymt, så gå in och rösta HÄR nu!

Gillar

Kommentarer

Idakatarina
Idakatarina,
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Alla "styles" var verkligen så fina, svårt att välja <3
nouw.com/corneliakarlsson
elvirarehn
elvirarehn,
Så fina alla var!
nouw.com/elvirarehn
adelinaadelina
adelinaadelina,
Åh vad kul tävling. Är absolut med! <3
nouw.com/adelinaadelina
agnesvera
agnesvera,
Såå fint!!
nouw.com/agnesvera
nnybg
nnybg,
Alla va så fina!!! jag är med och tävlar 😃
nouw.com/nnybg
Miss Tosse Queen ,
Done 😃👌🏼👍🏼
misstossequeen.se
Matilda,
Såå snygga! Gillade stye 2 mest 😍
matildadanielssons.blogg.se

Liknande inlägg

    Instagram