Tapas i Barcelona - Bodega La Puntal

Barcelona 2017

Framme i Barcelona! Eller ja vi kom ju fram igårkväll... Flygresan gick bra, jag flög från Göteborg och Isabella från Köpenhamn och så möttes vi upp när vi både hade landat i Barcelona. Mitt plan lyfte inte förrän 16.30 men ändå lyckades jag sova hela flygresan, så fantastiskt? Det går verkligen så fort då.

Väl framme på hotellet så slängde vi in våra resväskor i rummet, fräschade till oss snabbt och bytte om innan vi kollade in hotellets rooftop. Se så fint!!! Älskar infinitypoolen.

Sedan tog vi hjälp av "kartor" i mobilen och styrde påkarna mot "Bodega La Puntal" som är en tapasrestaurang vi hört gott om. Vi bor supercentralt så tog inte lång tid förrän vi hade hittat rätt.

Vi beställde in lite allt möjligt, två olika sorters ostar, korv, skinka, oliver och burrata. Och så rödvin till det, såklart.

Me and my new, lovely amiga Isabella<3 Ni ba men snälla du har varit utomlands EN dag du kan skriva på svenska?

Restaurangen var helt OK! Inget speciellt, har väl ätit bättre tapas i mina dagar men det var absolut gott och så var det väldigt prisvärt!

Gillar

Kommentarer

sofiakampe
sofiakampe,
Åh vad mysigt!
nouw.com/sofiakampe
Sarakallenberg
Sarakallenberg,
Så snygg du är!!
nouw.com/sarakallenberg
Chanapha
Chanapha,
Så härligt det ser ut 😊
nouw.com/chanapha
emmel
emmel,
Ser gott ut 😊
nouw.com/emmel
David
,
Kan rekommendera MesDvi i El Poblenou på en liten gata som heter Carrer de Marià Aguiló. Väldigt bra tapas och en otroligt mysig restaurang/vinbar
Frida
,
Heej! Hoppas ni har en fantastisk helg här i Barcelona! Jag ville bara tipsa om en heeeeeelt fantastisk tapasrestaurang, Casa Lolea! Ligger i El Born, dock måste man boka bord, men tapasen där är verkligen grymt god och restaurangen är sååå fint inredd! Stort tips! Om ni gillar sushi är också Ikibana Paralel hett tips 😊
MalinSjooberg
MalinSjooberg,

Instagram