Tänk vad lite sol kan göra

Vardag

Första vårdagen igår<3<3<3 Blev lycklig i både kropp och själ av att solen sken och himlen var blå. Började dagen med att ta en promenad till gymmet. Körde lite blandade övningar med fokus på ben och mycket pulshöjande. Duschade på gymmet, halvsprang till tåget och mötte upp Elin i ett soligt Göteborg.

Vi satte oss på första bästa uteservering vi hittade, Kungstorget. För att fira det underbara vädret, att Elin klarat sin första tenta och blivit med lägenhet i Göteborg så beställde vi varsitt glas rosé. Och jag lovar er, det smakade SOMMAR! Jag blev bubblig i hela kroppen av att tänka på att vi har hela våren och sommaren med uteserveringar framför oss! Hur härligt är det inte?! Vi klarade vintern, vi överlevde!!! Heja oss!

Vi båda beställde "dagens lunch" som bestod av fiskspett på en bädd av risotto och sallad. Riktigt gott! Och så satt vi där i solen, utan jacka och i solglasögon och bara njöt. Jag och min bästa, bästa vän i hela vida världen. Sedan sprang jag iväg och fixade naglarna hos Sanna, men hur det blev får ni se bättre bilder på i ett annat inlägg!

Och när jag var klar med naglarna så var jag hungrig IGEN. Så då åt jag, igen. På JOS denna gången, heeeelt ensam innan jag mötte upp Mikaela. Vi satte oss på en bänk vid ån, drack kaffe och skvallrade. Och det var min torsdag det, den var heeeelt fantastisk. Tänk vad lite sol kan göra va? Och idag är det superfint väder igen så lyckan sitter i än så länge, hoppas ni får en fantastisk fredag!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Åh så härligt det ser ut! Våren är så välkommen så!
nouw.com/alexandra_wiberg
Sofia,
Ja åh så härligt ! Längtar till vi åker hem till marbella om 3 veckor , sooool 💗🌿
www.missjarl.com
adelinaadelina
adelinaadelina,
Åh vad mysigt! Nu är våren här <3
nouw.com/adelinaadelina
akerblads
akerblads,
Bästa bloggen!!<3
nouw.com/akerblads
Carro
,
Hallå! Vad pluggar Elin? Jag själv sitter och kollar vad jag vill gå så vill bli inspirerad 😇😇
lindawahlberg
lindawahlberg,
Ser väldigt härligt ut!
nouw.com/lindawahlberg
johannab
johannab,
Vilken härlig dag!! 😃 fina bilder med Moa!! Uteserveringar <3
nouw.com/johannab
IsaVinell
IsaVinell,
Ser gott ut! Så härligt med sol nu.
nouw.com/isavinell
Majahagald
Majahagald,
Så Nice!!💕
nouw.com/majahagald
Johanna
,
Du. Är. Underbar. Kan inte du ha en veckans blogg tävling snart?! <3.

Instagram