Taggad på Måndag trots Inställda planer

Vardag, Mat & Recept

Godmorgon finisar! Måndag och f*n vad skönt rent ut sagt?! Behöver lite struktur på vardagen. Har ju inte varit hemma på flera veckor känns det som så har längtat efter att sitta i min morgonrock i vardagsrummet och jobba samtidigt som jag dricker fyra koppar kaffe innan klockan ens slagit tio. Och att ta mig till gymmet och TRÄNA, det har jag saknat. Vaknade upp supertaggad idag för på måndagar så är det Grit 12.00 på mitt gym, så smsade precis min kompis och frågade om jag skulle hämta upp henne innan varpå hon svarar att passet är INSTÄLLT!!?! Blev så besviken, kändes som om hela min förmiddag rasade samman haha... Men vi bestämde oss iallafall för att ta en promenad istället, och så får jag väl se om jag hinner med gymmet ikväll kanske.

Dagens frulle! Hade inte någon yoghurt hemma så fick tager vad man haver och blanda vaniljkvarg med mandelmjölk, det gick ner! Toppade med färska bär och müslifavoriten "Stockholm Müsli" från mymuesli.

Provade dessa knäckisar som jag fick hem i senaste boxen av The Healthy Box. SUUUUPERgoda! Alltså älskar verkligen den boxen, varje månad hittar jag någon ny favorit till skafferiet/kylskåpet som jag aldrig skulle fått för mig att köpa i affären och testa. Så det är guld att få se stycken hälsosamma produkter hemskickade i månaden faktiskt, det kan jag VARMT rekommendera. Nu ska jag ta på mig träningskläder och ge mig ut på en promenad som sagt, solen skiner och jag är redo att starta den här veckan!

Gillar

Kommentarer

emmabroberg
emmabroberg,
Struktur är så skönt. Ha en fin dag!
nouw.com/emmabroberg
flickanutanstil
flickanutanstil,
Med the healthy box, ungefär hur många produkter är i varje månad? Dom känns alltid så överpackade på bilder men för mig som inte har det (men funderar starkt på det) så blir man ju nyfiken! ^^ ha en kanonfin måndag!
nouw.com/flickanutanstil
ThisWebsiteLovesYou
ThisWebsiteLovesYou,
Ser jättegott ut! <3
nouw.com/thiswebsitelovesyou
emmel
emmel,
Åå så gott 😊
nouw.com/emmel
Sofiealfrida,
Hade du inte kunnat göra en video liknande "min helg i bilder" eller en dag osv. Tycker får en helt annan bild av en person i videos än bara på bild och i text! Kram
sofiealfrida.myshowroom.se/
Amanda,
Tråkigt att passet var inställt, men det verkade som att det blev bra ändå!! 😊
amandalarsson.nu
ISA,
vardag är så himla underskattat ibland <3
www.isabyl.se

Instagram