Sveriges nationaldag<3

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Bikiniöverdel HÄR / Bikiniunderdel HÄR / Hårband HÄR / Solglasögon HÄR

Alltså, hur härligt hade inte vi det igår på Sveriges nationaldag? Tanken var egentligen att vi skulle börja våran dagstripp tidigt på morgonen, men vi somnade om efter att vi hade lämnat min mamma på flygplatsen vid 07.30-tiden hehe... Så vi var inte framme på Marstrand förrän vid halv två. Men det gjorde verkligen ingenting eftersom att det ändå var dåligt väder på morgonen och klarnade upp preciiis när vi anlände. Så det blev en jäkligt bra men oplanerad timeing från våran sida.

Klänning HÄR

Vi varvade solningen på klipporna med att strosa runt bland de små husen och på kullerstenen vid hamnen. En riiiktigt härlig sommardag. Jag har inte hängt på Marstrand särskilt mycket, har främst endast varit där under midsommardagen tidigare år, men det är verkligen så mysigt där.

Klänning HÄR

Lunch på Wärdshuset blev det också och jag åt, inte helt chockerande, en fisk och skaldjursgryta med ett glas vitt till. Det blev även mingel med några vänner som hade lagt till med deras båt vid hamnen och när kvällen närmade sig så tog vi färjan tillbaka och åt middag på Hamnkrogen.

Vi delade på en pizza och en pasta, the best of both worlds så att säga! Vi båda föredrog dock pizzan, det var restaurangens specialare och det var både räkor, kräftor, aioli och massa annat gott på. En höjdare!

Sedan åkte vi hem i solnedgången och trots sovmorgonen tidigare så somnade jag direkt när huvudet nuddade kudden. En perfekt dag, det enda som saknades var jordgubbstårta då den tyvärr var slut på Bergs konditori - med den så hade min nationaldag varit komplett!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Så otroligt fin!! 😊
nouw.com/charlottahagg
emmalouiseandersson
emmalouiseandersson,
saramarika
saramarika,
Önskar att man kunde fira Sveriges nationaldag på ett sånt vackert ställe!!
nouw.com/saramarika
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Så himla fin du är!
nouw.com/cassandraharaldsson
Faronsson
Faronsson,
Så fantastiskt fin🌸
nouw.com/faronsson
nooralinnea
nooralinnea,
fina fina du!!!
nouw.com/nooralinnea
isabelw
isabelw,
Åh vilken mysig dag, aldrig varit Marstrand men det ser verkligen så himla fint och pittoreskt ut!!
nouw.com/isabelw
Louiisee
Louiisee,
Men åh vilken härlig bild =)
nouw.com/louiisee
saramarika
saramarika,
Måste till Marstrand efter det här inlägget!! Så fina bilder!!
nouw.com/saramarika

Instagram