SUNDAY BRUNCH W MY BEST FRIEND

Igår när vi ringde och bokade den här brunchen så var första sittningen full, så vi fick inte bord förrän vid 14.30. Det var jag väldigt glad över imorse så jag vaknade vid tolv haha.

För nästan exakt ett år sedan så satt vi på samma ställe, Nääs frabriker, och åt avskedsbrunch tillsammans med våra föräldrar. Detta var precis innan våran resa till Asien - Australien - Nya Zeeland - Fiji ägde rum. Haha vi var så sjukt obrydda, våra föräldrar satt där och försökte skaka vett i oss och få oss att inse att vi måste vara försiktiga på andra sidan jorden. Att aldrig lämna någon ensam och alltid planera och vara ute i god tid. Jag och Elin: "vadå, räcker väl att åka till flygplatsen en kvart innan planet går! Tar väl ungefär en minut att checka in" med vår vanliga sarkastiska ton. Vi hade varit ute kvällen innan den där brunchen för ett år sedan och vår bakishumor var i sitt esse. Gud, kan inte fatta att det är ett år sedan vi åkte. Trots allt vi fick se och uppleva så känns det nästan som om den där resan aldrig har hänt. Jag är så himla glad att jag fick göra den resan med Elin, min andra halva. Hon är familj för mig. Vi satt och pratade om det igår, vi hade inte hemlängtan en enda gång under de där fyra månaderna. För vi var tillsammans, Elin och jag. Klart jag saknade min familj och mina andra vänner här hemma. Men hur skulle någonting någonsin kunna kännas tråkigt med Elin de Verdier vid sin sida? Herregud när jag tänker tillbaka på vår gymnasietid så minns jag inte ens hur jobbig skolan var för det enda jag kan tänka på är hur roligt vi hade tillsammans. Älskade Elin, jag vill uppleva allting i livet med dig. Jag längtar tills jag står brudtärna på ditt bröllop, jag längtar till vårpromenader med barnvagnar, när vi sitter och stickar koftor tillsammans och pratar om dagar som idag och igår. Fy vad livet är fantastiskt med dig. Jag älskar dig så jag spricker, min allra bästa vän.

Gillar

Kommentarer

merakibeauty,
så mysigt 😊
merakibeauty.se
Vilma,
Ååååh vilket fint inlägg, såg även riktigt mysigt ut
www.petterssonvilma.blogg.se
Matilda
,
Vore så kul om du skrev om er resa, priser, ställen med mera!
ISA,
men åh så fina ord <3 vänskap är guld!
isabyl.devote.se
Fia
,
Kan inte du skriva ett inlägg om din viktnedgång? Din relation till mat? Träning?
Tror det skulle uppskattas av fler än bara mig!:)
Johanna
,
Varför tror du att hon haft någon viktnedgång?
lindansarmama
lindansarmama,
nicoledahl
nicoledahl,
Var är blusen ifrån? 😊
nouw.com/nicoledahl
trendsy
trendsy,
hannah
,
Åh kan inte du skriva ett inlägg om resan? några ord om varje land, typ olika tips! Tror att det skulle uppskattas väldigt mycket av väldigt många som är intresserade av att göra en liknande resa, kram!

Instagram