Summerburst Stockholm Dag 2

Outfit, Vardag

Inlägget innehåller annonslänkar från NA-KD.com & Nelly.com

Lördag. Jag och Molly hade planerat att gå upp tidigt, äta frukost på Pom & Flora, göra oss iordning i lugn och ro och ha en fridfull morgon... Såååå blev det ju inte riktigt. Vi vaknade istället några timmar senare än tänkt, fixade oss snabbt och sen tog vi en taxi till Mister French. Där serverades det brunchbuffé och SNÄLLA RARA, det var så goooott att klockorna stannade. Det fanns allt från ostron till stora köttbitar och efterrättsbordet ska vi inte ens prata om... Magiskt.

Jag och snygga Anna! Jag hade på mig en magtröja med kamouflagemönster som ni hittar HÄR, Jeansshorts HÄR, Väska Céline och Höga Lackstövlar från Nelly (verkar tyvärr vara slutsålda).

När vi hade ätit upp så reste vi oss från ett bord till ett annat (*kom alla vi har bord* hehehe) och så kickade vi igång dagsfesten med bubbel och rosé. Dansade i några långa, helt fantastiskt roliga timmar och det var så vaaaarmt så varmt. Då ångrade jag mitt val av skor lite, men bara liiite för fick så mycket komplimanger för dom också! Träffade massa vänner och bekanta där och ja, det var fantastiskt roligt!

Efter dagsfesten så åkte jag, Molly och Hanna hem till Molly och laddade om inför kvällen. Vi beställde hem mat, åt chips och dansade innan vi drog oss mot festivalområdet!

Vädret var heeeelt klart sämre på lördagen då himlen verkligen öppnade upp sig och det var 100% nederbörd samtidigt som det började åska. Jag hade skitkul ändå, drog på mig en regnponcho och dansade till Justin Bieber. Han var ju kvällens höjdpunkt, lätt. F*n vad fin han är alltså. Och duktig. Och allt det där, han är bäst.

David Guetta stängde festivalen men vi gick lite tidigare, innan han hade spelat klart, för att kunna få tag på en taxi. Sedan åkte vi raka vägen mot Wall och hade en riiiiiktigt, riktigt rolig kväll där! Taack Starclub, Summerburst och alla inblandade för ytterligare en FANTASTISK helg! Ni gör en aldrig besviken.

Gillar

Kommentarer

sofiekahnberg
sofiekahnberg,
Men åååh ser helt fantastiskt kul ut!!
nouw.com/sofiekahnberg
keyell
keyell,
Set så sinnsykt gøy ut!!
nouw.com/keyell
elvirarehn
elvirarehn,
Åhh så kul, vill så gärna också dit!
nouw.com/elvirarehn
Svendsby
Svendsby,
Var också där i lördags. Hoppas du hade bra!
nouw.com/svendsby
idaalina
idaalina,
Ser fantastiskt ut! 😍
nouw.com/idaalina
Erika,
Åh var också där och såg Justin 😊
eriikasworld.blogspot.se
Emelie JS,

Instagram