Summer on Festival 2016

Vardag

Bilderna ovanför är lånade utav Lovisa. Hur grymt är inte hennes nya objektiv? Plus grym fotograf också såklart. Och hur härlig "inredning" var det inte på festivalen? Verkligen fotovänligt och stämningsfullt.

Tack Summer on Festival för en helt fantastisk helg! Och tack alla inblandade personer, har verkligen haft såååå himla roligt.

Eftersom att det var så extremt lång väntetid på taxi, så var vi inte på festivalen förrän runt klockan 21.30 på fredagen. Och då gick vi praktiskt taget bara in och ut igen, då det var sånt extremt spöregn. Så vi var inne på Pepes väldigt tidigt på kvällen, och fortsatte sen där hela natten. Hängde på övervåningen som kallas för Kristall där jag träffade massa andra kompisar också. SÅ kul! hade verkligen en kanonkväll.

På lördagen var vi lite mer strukturerade och var inne på festivalen vid halv åtta. Drack rose i solen och dansade till bland annat Daniel Adams Ray och Otto Knows. Jag älskar att Summer On kör dom här solsängarna som ni ser på bilderna över, så himla soft och ger verkligen en somrig känsla. Lite beach club feeling typ. Vi var kvar på festivalområdet till det stängde innan vi traskade bort till samma ställe som kvällen innan, med skyhöga förväntningar eftersom att vi hade haft så enormt roligt där. Och ingen blev besviken, hade MINST lika roligt lördagen som på fredagen.

En grym helg med grymma människor helt enkelt! Måste också nämna att jag blir så otroligt glad när ni kommer fram och ger komplimanger. Så kul att ni bekräftar att det jag gör faktiskt är uppskattat, tack bästa ni<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg

    Instagram