Strandvägen 1

Vardag

Det blev en sen lunch på Strandvägen 1. En restaurang jag både hört och läst mycket gott om innan men själv aldrig provat. Stället levde helt klart upp till förväntningarna, då både deras uteservering och meny var riktigt nice. Jag bestämde mig tillslut för att beställa en tonfisktartar med avokadoröra och parmesan. Ser kanske inte ut som något speciellt på bilden, men tro mig! Den var himmelsk. Lovisa beskrev dessutom hennes Bellini som "den perfekta Bellinin". Bra betyg på detta stället med andra ord!

Vi tänkte kika runt lite på stan efteråt, men eftersom att lunchen blev såpass sen och det är söndag så hade det mesta hunnit stänga för dagen. Lika bra det kanske, för det var skönt att bara åka direkt till lägenheten och vila. Nu har vi precis sett klart en film och funderar på att sätta på en ny, om jag orkar hålla ögonen öppna... Är så trött efter denna hektiska helg, men det har det verkligen varit värt. Tack Starclub och alla inblandade ännu en gång!<3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Så gott det ser ut
nouw.com/agnesvera
veralindblad,
vart är dina solglasögon ifrån?
veralindblad.forme.se
Johanna,
Åh det vattnas i munnen! Ser riktigt gott ut! 😃
doowop.blogg.se
ISA,
ni får det ju att se sååå drömmigt ut där <3
www.isabyl.se
Emma
,
Hej!
Kan du inte göra det där inlägget om hur du gick ner i vikt och blev mer hälsosam? Hur du äter och tränar? Du är en sån himla stor inspiration och har verkligen världens finaste kropp!
Dessutom verkar du som en väldigt smart och omtänksam tjej 😊

Instagram