Strandpromenad & strandklänning

Outfit, Sri Lanka

Inlägget innehåller en reklamlänk.

Klänning HÄR / Bikini Triangl

Strandpromenad längst solnedgången med @alicestenlof. Deeet är grejer det. Och såhär har jag sett ut hela kvällen, som bestått av "Tea party" (inte lika tråkigt som det låter men vi drack te och färskt kokosvatten samtidigt som vi kollade på surfare i havet), middag och mingel på campet. Så skön stämning här! Och visst är min klänning helt fantastiskt fin? Jag älskar de dova färgerna och att den är så lätt i materialet och loose fit, perfekt när det är så varmt som det är här och lätt kan bli klibbigt å jobbigt med åtsittande plagg. Den är egentligen en riktig dyrgrip men nu är den nedsatt med 70(!!!)% rabatt. Förstååår ni vilken sjuk rabatt det är? Finns några storlekar kvar så skynda fynda. Den går verkligen både att klä upp och klä ner, här bär jag den som strandklänning men jag har också haft på den under festligare tillfällen. Tips tips!

Nu ska jag sätta ihop ett inlägg med bilder från idag och uppdatera er om hur min första dag med surfbrädan gick, spääännande va? Kika in lite senare så kan ni läsa om det! Puss.

Gillar

Kommentarer

amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Så himla fin! ❤️
nouw.com/amandaparkkinen
lillmajja
lillmajja,
Det ser så härligt ut ☀️❤️
nouw.com/lillmajja
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Vilken feel good i dina bilder - Älskar detta reportage om Sri Lanka 😊 Älskar även For love & Lemons har en liknande klänning!
nouw.com/blog_of_foodcraft

Instagram