Strandhäng, intervaller och BÄSTA låten!

Playa del Cura

Min bikini kommer från Triangl. Får alltid frågor om vilken storlek jag har i dem så skriver ut den en gång till: jag har storlek S i alla mina Trianglbikinis!

Bilder gårdagens beach-häng och lunch på stranden. Standard att jag beställer färsk fisk med kanariska potatisar och mojosås när jag är här. Finns ärligt talat inget godare? Potatisarna är så salta och såsen är verkligen helt orimligt god.

WOOOAH, kom precis ut ur duschen efter en morgontur. Alltså en springtur, och inte promenad som vanligtvis. Igår joggade jag bara men idag körde jag riktiga intervaller! Längesedan, men det var så kul. Fick det bevisat att jag still got it, en del av det iallafall. Körde både korta intervaller längst strandpromenaden och längre backintntervaller, sen jogg emellan. Känns fantastiskt såhär efter!!! Btw vilken låt är er favorit all time? Ni kommer väl tro att jag blivit galen, men denna är min:

Lätt som en plätt att orka fyra minuter till när den sätts på i hörlurarna och kan göra så att jag får feeling näääär som helst (plus så har jag ju otroligt måna minnen till den). När jag var yngre envisades jag med att den skulle spelas på min brgravning, men nu vet jag inte om det vore så passande... Haha.

Gillar

Kommentarer

claratime
claratime,
så fin du är <3
nouw.com/claratime
aliceklevelid
aliceklevelid,
Vilken fin bild!😄
nouw.com/aliceklevelid
Hellofebruary
Hellofebruary,
Vilken fin bikini!
nouw.com/hellofebruary
agnesvera
agnesvera,
Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud vilken fräsch bikini!!
nouw.com/johannagrahn
sottochsalt
sottochsalt,
Åh jag blir så avis vill också åka utomlands!
nouw.com/sottochsalt
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
Så snygg bikini!!
nouw.com/elinpoolsap

Instagram