Sömnlös natt, sopplunch & nya naglar

Vardag

Mysigaste JOS som ni hittar på lilla Kyrkogatan 3 i Göteborg. Inte nog med att maten är god (och hälsosam), så är det så himla fint här inne. Älskar att äta frukost, lunch eller bara ta en fika här. Du kan både mixa din egen sallad eller wrap, beställa ett "frukostpaket" eller välja själv bland acai bowls och avokadomackor, och nu har de även börjat med "veckans soppa". Tycker så mycket om att äta en varm, god soppa den här tiden på året. Så det var precis vad jag och mamma beställde under vår snabblunch tillsammans idag, varsin broccolisoppa och så en macka med rödbetsröra till. Så gott och uppvärmande i kylan. Hade gärna velat sitta kvar länge men mamma var tvungen att springa efter 45 min då hon hade nageltid hos Sanna, där jag precis blev färdig innan lunchen.

Jag visar upp mina nya klor för er här på bloggen i dagarna, men är ni extremt nyfika så kan ni lägga till mig på Snapchat @ mattssonmoa för en sneak peak.

Efter lunchen så fixade jag lite grejer innan jag tog tåget hem och somnade, tyvärr, i soffan så fort jag kom innanför dörren. Jag sov nämligen inte en blund inatt, alltså verkligen inte en minut av sömn hade jag i bagaget under dagen. Så det var lite kämpigt att hålla ögonen öppna under dagen och när jag väl kom hem så sprack det direkt. Hoppas verkligen att jag kan somna i tid ikväll ändå, och gå upp tidigt att och se julkalendern imorgon. Fatta vad mys, och sjukt. Att det här året har gått så fort...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Ser mysigt ut 😃
nouw.com/pdersten
HansenInterior
HansenInterior,
Fin interiör! 😍
nouw.com/hanseninterior
elvirarehn
elvirarehn,
ElinWahlgren
ElinWahlgren,
Åh va härligt med en snabblunch med sin mamma! 😊
nouw.com/elinwahlgren
emmel
emmel,
Ser gott ut!
nouw.com/emmel
emelienygren
emelienygren,
Vad fina bilder!
nouw.com/emelienygren
Olivia,
Så mysigt! Vem älskar inte mysluncher med sin mamma . Kram <3
www.oliviavranjes.com
Andreatherese
Andreatherese,
Åh vad mysigt!
nouw.com/andreatherese
agnesvera
agnesvera,

Instagram