Sömnlös natt och en riktig rysarhistoria

Vardag

Inatt och tidigt imorse så låg jag vaken till klockan 07.30. Jag kunde verkligen inte sova, la bort mobilen och försökte så gott det gick men det gick absolut inte. Dels för min vidriga mensvärk men främst för jetlagen, antar jag. Runt klockan tre började min mage kurra och jag insåg att jag aldrig skulle kunna sona hungrig, haha, så gick jag upp för att trycka i mig lite utav mammas köttbullar. Väl i köket, där jag stod spritt språngandes naken, så sken det in ett ljus genom fönstret. Blev rädd och försökte skyla mig bakom köksön och kikade försiktigt upp bakom den. Visade sig vara en bil som körde utanför vårar hus, och stannade precis framför våran brevlåda. Efter ett tag så åkte den iväg och jag övervägde ifall jag skulle gå ut och kolla om dom lagt någonting i brevlådan eller liknande. Blev jätteparanoid att det skulle vara en fälla och att någon skulle gömma sig bakom en buske och hoppa på mig när jag gick ut, eller tom att någon skulle ha lagt en bomb i brevlådan. Om så en oskyldig rökbomb (för mycket haters) eller liksom en riktig mördar-bomb!!! Ah ni fattar ju hur mina fantasier skenade iväg haha... Efter många om och men så svepte jag in mig i min morgonrock, tog på mig mina crocs och stapplade ut för att se var det var. Jag funderade tom på att ta med en kniv ut, men ungefär där någonstans så förstod jag hur larvigt det var haha. Men alltså jag lyste med ficklampan på mobilen runt om mig hela vägen till brevlådan öppnade den hastigt samtidigt som jag hoppade bak någon meter för att försäkra mig om att inget skulle smälla, innan jag vågade stoppa ner min hand. Och där låg: Göteborgs-Posten men tryckdatum 1 April 2016. Jahopp. Vad normalt att dela ut post klockan 03.00 på natten tänkte jag? Och tog i all hast med mig tidningen ner till mitt rum. Men så onormalt var det tydligen inte för när pappa gick upp runt klockan 05.00/05.30 imorse (omg) så blev han väldigt chockad då brevlådan ekade tom. Han hade tydligen tom ringt till GP innan jag hann vakna och berätta om vad som hänt. Haha aja, det var gårdagens äventyr för mig iaf!

Igår så lyckades jag övertala mina föräldrar att följa med på Sprint klockan 12.00 idag. Men när mamma väckte mig då det var ca 40 min kvar kände jag att jag inte orkade pga min sömnbrist. Hurtiga pappa hade dock redan åkt till gymmet och skickat sms att vi ses där, då fick jag lite dåligt samvete. Men duktig som han är så gick han på passet själv! Jag har istället avnjutit en frukost i vårsolen och ska förhoppningsvis snart ta mig ut på en frisk promenad. Det är april, fredag, solen lyser och jag är ledig! Då älskar man faktiskt livet.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

astrids
astrids,
Vilket program använde du för att få fram rätt storlek på bilderna till din header ?
nouw.com/astrids
jättefin blogg! In och kolla våra fantastiska bilder från LA, vi är två tvillingsystrar som bloggar om vårt liv tillsammans på HTTP://wlaukkanens.se
wlaukkanens.se
Emma
,
Hahah!! Tidningar delas alltid ut på natten.. Hur ska de annars hinna runt till alla 😉

Liknande inlägg

    Instagram