Solen skiner alltid på Gloria Palace

Playa del Cura

LYX är att äta den här frukosten med den här utsikten, och bästa människorna vid samma bord. Bilderna är från någon dag sedan när vi åt frukost och låg och solade på Gloria Palace, ett hotell vid Amadoresstranden där jag bott många gånger för några år sedan (innan vi hade lägenheten).

Det är iallafall ett väldigt trevligt hotell, inte allra minst för 1. Frukostbuffén och 2. Infinitypoolen. Det finns även ett spa som vi faktiskt tänkte besöka i eftermiddag, och kanske tom unna oss en massage såhär sista dagen. Tycker jag ändå vi förtjänar (alla ba wtf varför det enda ni gjort i en vecka är att slappa).

Min bikini kommer från Triangl om någon skulle undra, hur fin är inte färgen?

Min klänning hittar ni HÄR! Älskar den, perfekta strandklänningen som man också kan ha på stan, middag osv. Har även beställt den i blått men den hann tyvärr innte komma inför resan...

Idag är det söndag och solen skiner, iallafall här där jag befinner mig. Igår så var vädret sämre så jag och Molly har jublat hela morgonen över att det verkar bli strålande sol hela dagen lång idag. Igår körde vi Lovisa till flygplatsen också, så nu är vi bara två kvar. Eller tre med min pappa som också kom för någon dag sedan, men han bor i en annan lägenhet.

Nu ska vi dricka upp morgonkaffet, svira om till bikini och sen är planen att vi spenderar våran sista dag på Gloria Palace Hotel, som bilderna i inlägget kommer ifrån. Mmmh längtar redan till frukostbuffén...

Gillar