"Snart" är det jul igen...

Vardag

Inlägget är i samarbete med Hallwylska.

Juuul, juuul... Strååålande jul. Min pojkvän nu när han tjuvkikade över på min dator "Varför skriver du så? Det är oktober?". Och ja, det är oktober. Men att det ÄR oktober gör det faktiskt okej att längta till december och jul, så det så.

Jag älskar julen! Mysigaste högtiden. Min lilla familj har dom flesta åren spenderat julen hemma men i år så kommer jag förmodligen att resa iväg över julafton, tror och hoppas jag iallafall. Och med tanke på det så gör det mig ännu gladare att jag faktiskt redan har bokat in ett julbord innan dess! Och inte vilket julbord som helst... Utan julbord på Hallwylska, som jag hört så mycket gott om!

Bild och citat snodda från @lovisawallin "Hallwylska har förvandlats till ett litet vinterparadis i ett glashus".

Bild från Hallwylskas hemsida.

För ja ni ser ju, inte bara maten är fantastisk på Hallwylska utan hela atmosfären är så magisk att jag är rädd att jag kommer trilla av stolen redan innan första nubben är tagen... Haha skämt och sido, men stämningen är i varje fall en viktig del utav ett bra julbord och det får man garanterat här. Hallwylskas restaurang öppnar upp för julbord den 21a November men platserna går åt fort, så om jag vore ni så skulle jag boka in mig så fort som möjligt. Och det kan ni göra HÄR!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Fannieelarissa
Fannieelarissa,
Trodde jag var ensam om att längta till julen, och jag är redan färdig med mina julklappar haha. Men fyfan va snygg du är förresten! Kika gärna in min blogg ! 😁
nouw.com/fannieelarissa
Andreatherese
Andreatherese,
Ush avskyr julen haha, men önska jag var lika taggad xD
nouw.com/andreatherese
SefastssonEmmelie
SefastssonEmmelie,
Älskar julen! Sååå mysig högtid!
nouw.com/sefastssonemmelie
erikaljung
erikaljung,
Vilka härliga bilder!
nouw.com/erikaljung
JosephineF
JosephineF,
Längtar också till julafton 😃
nouw.com/josephinef
Michelle
,
Miss u here on bloggie! Förstår absolut attt du känner för en liten kort break, men du ska veta att jag går in varje dag och kollar efter update, Puss och kram
liindfors
liindfors,
Älskar julen och längtar supermycket! Kram<3
nouw.com/liindfors
Evelyn
,
Jag älskar jul! Detta är en speciell och magisk tid för mig, inte bara av de skäl du nämnde. 3 år sedan, den 26 december, födde jag min dotter Eva. Hon var en riktig gåva, eftersom vi kämpade för ett barn för 5 år. Fantastiskt att medicin är så utvecklat nu att det inte lämnar kvinnor utan hjälp. Eva föddes tack vare ivf med äggdonation. Jag vet inte exakt vem donatorn var (jag känner henne bara från donatorsdatabasen), men hon gav mig den största gåvan i världen. När jag tittar på min Eva, känner jag alltid en kall december natt när hon kom till världen. Jag tror att alla har några underbara julberättelser tack vare vilken den här tiden är så magisk.
Frida
,
<3<3<3<3
josefinelouise
josefinelouise,
åh va mysigt 😊
nouw.com/josefinelouise

Liknande inlägg

    Instagram