Slutt å gå rundt som en jaevla klisjé

Vardag

ANNONS: Inlägget innehåller en annonslänk från Miiinto.se.

Godmorgon hjärtan<3 Hur kan helgerna gå så fort, ärligt talat? Är det redan söndag nu liksom? Det går inte ihop i min hjärna ALLTSÅ. Rätt skönt iof, även om jag har haft en väldigt rolig helg. Var ute både torsdag, fredag och lördag vilket händer max EN gång om året. Men tog det väldigt lugnt igår och i torsdags, fredags är en annan femma:):):):):):):):):):). Igår var jag och Elin och kollade på melodifestivalen live! Så kul, faktiskt! Vi var där med Tallik silja och blev bjudna på ett event innan där det serverades både mat och dryck, träffade på en del bekanta ansikten också och en hel del nya! Jättetrevligt verkligen. Sen så var ju showen något utöver det vanliga också, tycker dom lyckades riktigt bra med första deltävlingen - både artisterna och programledarna!

Mina mysiga tröja kommer från Kosegruppa.se och byxorna från Bread & Boxers! Naglar made by the one and only Sanna Andrén!

Idag snöar det ute och det gör mig absolut iiiingenting, för jag är redo att bara vara inne och chilla hela dagen. Eller, ska kolla på match, äta på stan OCH ha möte. Men allt det kommer ju ske inomhus liksom, så snön kan gärna fortsätta falla! Inte mig emot.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sottochsalt
sottochsalt,
Dom är så bra haha
nouw.com/sottochsalt
emmel
emmel,
Så fin tröja 😀
nouw.com/emmel
matildardn
matildardn,
Ääälskar tröjan, haha! <3
nouw.com/matildardn
Amanda,
Haha åh älskar tröjan! 😍
amandalarsson.nu
elinnjl
elinnjl,
Åh jag bara måste ha en sån tröja! 😍
nouw.com/elinnjl
Olivia,
Love the SKAM sweatshirt!! Ahhh I need to order one ASAP. I really hope they ship to the US!
www.oliviavranjes.com

Liknande inlägg

    Instagram