Skönhetsrutin och produkter

Skönhet

Inlägget innehåller adlinks.

Ovanför så ser ni några utav mina absoluta skönhetsfavoriter just nu. Började använda den här serien för bara någon vecka sedan men är hittills huuuur nöjd som helst.

Rengöringsgel HÄR

Steg ett är den här rengöringsgelen, som löddrar lite och luktar supergott. Kan annars tycka att det är en sådan jobbig process att tvätta ansiktet, att det svider i ögonen och man måste skölja ansiktet flera gånger för att produkten ska försvinna. Så är det inte med den här, bara en liten klick krävs och den känns väldigt behaglig.

Serum HÄR

Sen har vi detta serumet, som det seriöst krävs EN droppe för att sprida ut över hela ansiktet. Ger en väldigt sval och slät känsla.

Ansiktskräm HÄR

Och tillsist, avslutningsvis den här krämen som pricken över iet. Har som sagt inte använt detta så länge men hittills så mår min hy sååå bra av dessa produkter.

After sun för ansiktet HÄR / After sun för kropp HÄR / Ansiktsvatten HÄR

Och så dessa after sun, en till ansikte och en till kropp, som jag använder här samt ansiktsvatten. Förutom dessa skönhetsprodukter så har jag kärat ner mig i Benefits "Sun Beam" highlighter som ger ett sådant varmt och naturligt lyster. Köpte den i Prag men börjat använda den först den här resan och äääälskar den. Är också helt såld på primern från No.7 (HÄR), nu även på Rea! Tips tips! Och på alla Yves Rocher produkter så får ni 25% om ni använder koden "MOA25YR" (gäller under hela oktober!). Ni hittar hela sortimentet HÄR.

Gillar

Kommentarer

malinsofiass
malinsofiass,
Måste prova deras hudprodukter alltså!!
nouw.com/malinsofiass
feliciamaja
feliciamaja,
Åh behöver verkligen en ny dagkräm 😟 Glöm inte att vara med i min "Veckans blogg" förresten, kram <3
nouw.com/feliciamaja
Emerhodin
Emerhodin,
du är väldigt inspererande & du skriver bra 😊 kolla gärna in min blogg hade varit super skoj 😃 ny här .
nouw.com/emerhodin
agnesvera
agnesvera,
Erika,
Vilken gullig selfie 😊
eriikasworld.blogspot.se

Instagram