Skönhetsprodukter - Pressutskick & Julklappstips

New in, Skönhet

Alltså HUR fina är inte tjejerna på VASS PR? Allt detta fick jag levererat hem till dörren igår som pressutskick. Smink/skönhetsprodukter från Benefit, Too Faced, Marc Jacobs och NARS. Sådan lyx, jag hoppade bokstavligen av lycka när jag rev upp paketet.

Fick också ett litet kit med nödvändigheter som shampoo, balsam, sminkborttagning, ansiktsmask, parfym osv till resan på måndag.

Kolla bara så fint och omtänksamt? Hört att dessa hårprodukter från Maria Nila ska vara jättebra! Och hur söt är inte den lilla pandan? Det är en "So cool eye stick" som man skruvar upp och använder under ögonen för en uppfriskande effekt.

Finaste boxen från Too Faced, innehållande deras tre bästsäljande produkter och en stooor ögonskuggspalett som doftar choklad. Tycker detta är en superbra julklappsidé om ni vill skämma bort ert syskon, förälder eller vän. Jag vet att jag iallafall hade blivit hur glad som helst!

Och den här fina julkalendern från Benefit! Så rolig, musik spelas när man öppnar den och i varje lucka finns en skönhetsprodukt från deras märke. Är supertaggad på att testa Marc Jacobs smink också, aldrig provat det innan. Någon av er som använder det? NARS produkter däremot är stora favoriter sedan innan i min sminkväska!

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ååh, så fina produkter!
nouw.com/alvaalarssoon
Josefinsliv
Josefinsliv,
Åh, produkterna <3
nouw.com/josefinsliv
matildardn
matildardn,
Åhh så fina grejer!!
nouw.com/matildardn
agnesvera
agnesvera,
mariaalin
mariaalin,
Så mycket fint!
nouw.com/mariaalin
emmel
emmel,
Åå så fint😍
nouw.com/emmel

Liknande inlägg

    Instagram