Skinnjacka & solisar + min lördagskväll

Jag längtar så till att vädret tillåter en att gå ute i skinnjacka och solglasögon. Jag älskar alla jackorna över! Finns både budgetversioner och lite dyrare. Gillar verkligen kragen på de tre sista på första raden och den militärgröna är så cool?! Hade verkligen velat de två första på andra raden också, så snyggt med både grått och kornblått. Båda solglasögonen är från Céline och de översta är på Rea(!!!), de andra är i samma modell som mina fast jag har bruna.

Har varit extremt trött hela dagen idag. Bara legat i sängen sen jag slutade jobbet. Vid sjutiden så kom Elin och hämtade mig så åkte vi hem till Anastasia där hon, hennes två bröder och jenjess höll till. Åt chark och blå fazer, drack rödvin och kollade mello tillsammans. Faktiskt riktigt bra bidrag ikväll enligt mig. Min favorit var Molly Pettersson Hammars låt "Hunger". Hade en jättemysig kväll med några utav mina bästa vänner. Det krävs verkligen inte något mer än bara deras sällskap för det egentligen, är så himla lycklig att jag har er. Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon så kanske jag förhoppningsvis kan sova ut för första gången på ett tag.

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Fint kollage 😊
CheerSarah.devote.se
Slaven Johan,
Hej, skulle vara roligt om du kunde kolla in min blogg och se om du vore intresserad av det jag erbjuder. Sprid gärna länken också. http://slavenjohan.blogspot.com/
slavenjohan.blogspot.com/

Instagram