Sammanfattning av Summerburst 2016 & min helg

Vardag

Jag och Hanna<3

@mlisamuelsson, Hanna, @gertrudes, @elinskoglund, @alicestenlof & jag! Så underbara tjejer allihop<3

Okej, så här ovanför ser ni bilder ifrån i fredags: första dagen på Summerburst. Jag har ju redan skrivit lite om den här dagen HÄR men slänger upp alla bilder jag har där ifrån nu. Kan ni se hur fantastiskt det var? Alltså jag blir pirrig i magen när jag tänker tillbaka på det. Vi lämnade festivalområdet strax innan allt var slut och tog en taxi mot Backstage. Väl framme ångrade vi oss dock och styrde istället stegen mot PUSH. Vilket visade sig bli ett bra val, vi hade världens kalas-kväll där då vi stod vi ett gäng kompisars bord som var precis vid DJ-båset. Och gissa vilka som stod där? Axwell och Ingrosso! Duon skulle egentligen kört på Backstage, men när brandlarmet gick där tidigare under kvällen så körde dem PUSH istället. Så nice ju! Trots att det var dunderroligt där så drog jag mig därifrån ganska tidigt, det var ju trots allt en dag dagen efter också...

Hanna, jag, Lovisa och Mikaela<3

Snyggaste Mathilda & Lovisa!

Bianca & Mattias!

Jag tillsammans med några skitsköna tjejer som höll till i cabanan bredvid våran. Blev superglad när jag sprang på dem inne på Port du soleil sen igen!

Pang! Bilder ifrån lördagen! Började med brunch på PUSH som senare eskalerade i en riktig brakfest. Jag var mer taggad på själva maten än festen dock. Och buffén som det bjöds på var från en annan värld. Fanns verkligen allting! Från pizza till sushi till fräscha sallader och flera olika desserter och smågodis. Fanns även ett bord med huvudvärkstabletter, vätskeersättning osv haha. Så bra. Jag drog därifrån hyfsat tidigt då jag var så fruktansvärt trött. Trots det så lyckades Alice övertala mig att följa med henne till andralång där det även där vankades dagsfest. Men så fort vi klev av spårvagnen vände jag igen haha, och åkte mot hotellrummet där jag mötte upp Lovisa. Vi vilade lite och bytte om inför kvällen för att klockan sju åka in mot Ullevi. På arenan så var det minst lika roligt som dagen innan. Hängde lite mer på golvet och den "riktiga festivalen" den här dagen.

Vid tolv så tog jag, Lovisa och @alicestenlof en taxi till Port du soleil där vi mötte upp Bianca, @linneawidmark och Benjamin utanför. Träffade som sagt på massa härliga, välbekanta ansikten där inne och hade hur kul som helst. Men för att inte missa något så drog vi till PUSH runt halv tre iallafall. Där spelade nämligen Alesso och vi hade ytterligare en helt magisk kväll bakom DJ-båset.

Som ni säkert förstår så har jag haft en sån jäkla bra helg, och den kommer minst sagt bli svårslagen. Vill bara ha allting på repeat igen! Så TACK Starclub som bjöd med mig på det här kalaset, jag längtar redan så djävulskt mycket till nästa år!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

verozitas
verozitas,
Så fine bilder 😃
nouw.com/verozitas
matildardn
matildardn,
Åhh ni verkar ha haft såå kul!! avis haha! 😉
nouw.com/matildardn
Belliblonkan
Belliblonkan,
Wow så fina och inspirerande bilder, nu blir jag sååå taggad på summer burst Stockholm 😊
nouw.com/belliblonkan
Åh vilken härlig helg! Lite avundsjuk 😉
jessiesvardag.com/
Emma Parmlöv,
Men vilka härliga bilder! 😃 Ser ut som ni hade det väldigt bra 😊 Ha en fin dag!
emmaparmlov.vione.se
idaaldebert
idaaldebert,
SÅ himla roligt det såg ut 😃. ha en bra dag 😃!!
Josefine
,
Hej, vet inte om du svarat på detta i ett inlägg innan.. Men vad använder du på dina läppar när dom e ljusrosa? Vilket läppstift? Skulle du vilja göra ett inlägg med lite olika snygga ljusrosa läppstift?
KRAM

Liknande inlägg

    Instagram