Safari på Sri Lanka

Sri Lanka

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Min snygga skjorta hittar ni HÄR (Absolut mitt favoritmärke när det kommer till skjortor) & Mina shorts HÄR

Bilder från Safarin som vi åkte på härom dagen. Klockan 02.45 mitt i natten gick vi upp för att hinna med en buss som hämtade upp oss klockan 03.00, för att vi skulle vara framme till soluppgången. Med andra ord så tog det ungefär 3 timmar till Udawalawe där Safarin var. Jag fick sjukt många frågor på Instagram om vilken park vi besökte och eftersom att det var Lapoint som bokade allting åt oss så vet jag inte mer än att den låg i Udawalawe. Vet inte hur mycket det säger er och hur många det finns där eller om det här är den enda men... Den var iallafall väldigt bra! Ska tydligen vara den näst bästa i världen så våra förväntningar var skyhöga!

Dock... Så var det här typ det närmsta vi kom elefanterna. Och jag var helt överväldigad bara av det när vi satt i jeepen! Men efter safarin när vi mötte alla andra från campet som åkt i andra bilar så var jag inte lika nöjd längre haha... Här är liksom deras bilder, SÅ nära:

Förutom elefanter så såg vi krokodiler (dock på väldigt långt avstånd), buffel och en j*vla massa fåglar av olika slag. Elefanterna var helt klart coolast! Dom ser så snälla ut, vill bara klappa på deras stora öron och svinga mig i deras snabel! Haha.

Men, summan av kardemumman: Min grupp hamnade uppenbarligen inte i den bästa bilen. Men jag blev fortfarande väldigt fascinerad av alla djur och skulle absolut rekommendera er att åka på safari om ni är här. Det ryktas dessutom att det finns en leopard i parken men det är tydligen väldigt sällsynt att man får syn på den... Men hur som helt så var det fantastiskt häftigt att se alla dessa djur i deras rätta habitat. Får ont i magen när jag tänker på att elefanter tvingas åka runt med cirkusar osv... Hur kan det ens vara tillåtet?

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Åh så härligt!!😍
nouw.com/ellenholmberg
lovisabergquist
lovisabergquist,
Wow så häftigt!
nouw.com/lovisabergquist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOW!! 😍
nouw.com/matildaberlin
danian
danian,
Wow fina bilder
nouw.com/danian
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Naatly
Naatly,
Fan så häftigt!! Det är en dröm jag har det där med att åka på safari! Så coolt! 😍
nouw.com/naatly
Jossan
,
Fina bilder. Snygg du e. Vad har du för fillers i dina läppar? Juvaderm? En fråga bara och en komplimang hur fina de blev.
Verabelle
Verabelle,
elefanter är på riktigt så fina varelser
nouw.com/verabelle

Instagram