Roms bästa restaurang

Outfit, Restauranger, ROM

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Klänning HÄR / Väska HÄR

Glasskulor i fräscha smaker, somriga långklänningar och solbränd hy. Som man längtat efter det, ellerhur? Så himla härligt att inviga sommaren 2018 med en resa till Rom, jag har knappt varit i Italien innan (endast en gång då vi stannade ett par dagar på roadtripen ner till Kroatien) men jag visste redan innan jag åkte hit att jag skulle älska det! Allt är så fint och mysigt men det bästa av allting är typ maten alltså, som jag skrev i förra inlägget: bra restauranger lurar i vaaarje hörn! Haha, inte som på andra ställen där man liksom får leta efter n��gonstans bra att äta - här är det bara att gå ut och ta första bästa, allt är gott!

Här är från en helt magisk restaurang som vi åt på igår. "Ad Hoc" heter den och ska vara en utav Roms bästa restauranger. Tryffel är deras huvudingrediens och redan där känner jag mig hemma!

Vi delade på en beef tartar med tryffel till förrätt, den på bilderna, och så tog jag carbonara till huvudrätt. TRÅÅÅKIGT val tänker ni men icke då! Carbonaran serverades på tre olika vis, OCH den ena var med tryffel. Har tyvärr ingen bild på våra huvudrätter dock, vi var för upptagna med att njuta av maten... Kan iallafall varmt rekommendera er att äta där! Supergod mat, underbar personal (hör ju dessvärre till ovanligheterna) och överkomliga priser. Rent generellt så är det rätt billigt att äta i Rom, speciellt med tanke på vad man får. Sååå det är ju ett stort plus!

Nu ska vi vidare på jakt efter ytterligare ett succé-ställe, återkommer om vi lyckas hitta! PUSS!

Gillar