Restaurangtips i Puerto de Mogan

Playa del Cura

Igår eftermiddag/kväll så åkte jag och mamma in till Puerto de Mogan. Strosade runt i de fina områdena bland färgglada hus och tittade på båtar i hamnen i takt med att solen gick ner.

Vi gick av en slump förbi den italienska restaurangen "Carvaggio" och lyckades flirta till oss ett bord trots att det var fullsatt. Det såg nämligen så himla gott och trevligt ut. Restaurangen låg in på en liten gränd och det var första gången vi inte åt precis i hamnen, men man säger ju att de riktiga guldkornen oftast är lite "gömda"...

Vi beställde in den häääär goda charkbrickan till förrätt! Fylld med massa olika ostar, skinka, salami, hummus, oliver, valnötter och bruschetta. RIKTIGT gott!

Till förrätt tog vi båda någon special som kocken rekommenderade. Det var ravioli fylld med massa goda grejer och jag minns inte riktigt allting, men tror det var rostade äpplen, valnötter och getost bland annat! Den var god, jag är egentligen mer för krämig pasta men den här gick absolut ned. Rätten var dessutom toppad med strimlad bacon som både jag och mamma petade bort... Jag kom in på en film om hur bacon görs på youtube för några måndader sedan och efter det kan jag inte äta det. På riktigt, så vidrigt. Och jag förstår att all köttproduktion är sådär vidrig vilket egentligen inte hade gjort det så svårt för mig att sluta äta det helt men jag vill inte ge upp det riktigt än. Det är väl kanske egoistiskt av mig, men när jag känner mig "redo" ska jag kolla på alla dom där filmerna och överväga om jag verkligen behöver kött i mitt liv. Jag menar, nu åt jag ju både skinka och salami till förrätt och tyckte att det var fantastiskt så det är bara en grej jag har för bacon hittills.

Gillar

Kommentarer

mariaalin
mariaalin,
Åh vad härligt det ser ut!
nouw.com/mariaalin
idawesterberg
idawesterberg,
Åh gud så mysigt. Nu längtar jag tills jag ska utomlands!
nouw.com/idawesterberg

Instagram