Restaurangtips i Meloneras - Grand Italia

Playa del Cura

Såhär vacker var solnedgången igår när vi var i Meloneras på kvällen. Det är verkligen något speciellt med solnedgångar, visst? Världen är så vacker och så fascinerande, och det gör lite ont i mig att den förstörs mer och mer för varje dag. Även om jag vet att jag själv också är en bidragande faktor till det i en miljöaspekt, tänker typ på flygresor bla... Ironiskt ändå att man tycker att världen är så underbar att man vill uppleva den ur alla synvinklar, men genom att göra det så förstör man den bara mer och mer? Eller är det lite långsökt tänkande kanske? Jaja, solnedgången var fin iallafall!

Vi strosade runt i lite affärer men det blev inte mer än att bara titta, finns många riktigt fina affärer och exklusiva märken i Meloneras vilket är kul för ögat MEEEEEN inte så kul för plånboken...
Vi avslutade med att äta på "Grand Italia" som är en utav våra absoluta favorit restaurang i Meloneras. Det brukar oftast vara rätt lång väntetid och kö för att få plats i restaurangen, men denna gången så fick vi bord direkt.

Jag tog en pasta (såklart) med någon svamp jag inte minns namnet på, tryffel och parmesan. Och om den smakade bra? OOOOM den gjorde. Alltså, den var SÅ god. Alla pastarätter jag någonsin ätit här har alltid varit JÄTTEgoda meeeen lite för små för min smak, denna gången hade dom faktiskt utökat portionen så det blir 10 poäng av 10 möjliga från mig!

Och pappa han tog en pizza med fyra ostar och salami och självklart så provsmakade jag, den var MINST lika god som min pasta!

Gillar

Kommentarer

AlvaPoletti
AlvaPoletti,
Ååå, vad härligt och gott det såg ut!!😍
nouw.com/alvapoletti
filippaml
filippaml,
Guuuud vad gottt!! <333
nouw.com/filippaml

Instagram