Restaurangbesök på Samsara, Meloneras

Playa del Cura

Åt på en helt magisk restaurang förra veckan. Inredningen var verkligen helt amaaaaze. Samsara hette restaurangen och den ligger i Meloneras, jag tycker absolut att ni ska besöka den om ni är på Gran Canaria!

Gick under kategorin "asiatisk restaurang" men vet inte om maten verkligen var det? Det var iallafall EXTREMT stora rätter vilket de även förvarnade oss för innan. Kändes väldigt ärligt, annars brukar ju inte restauranger berätta det bara för att dom vill att man ska beställa in mer = betala mer.

Vi delade iallafall på en förrätt och två huvudrätter, mamma, pappa och jag. Vi åt någon slags getostsallad med päron och massa andra goa grejer till förrätt. Och en lammgryta och en currygryta till huvudrätt. Yum!

Maten var inget speciellt egentligen, absolut inte äcklig men ingen wow-upplevelse liksom. Miljön och den fina servicen gjorde dock sitt och vi var supernöja med vår vistelse. För att få bord här så rekommenderas man att boka åtta till tre veckor i förväg, fatta vad sjukt? Vi fick dock ett bord bara någon dag innan pga att några andra gäster hade lämnat återbud.

En annan rolig grej med restaurangen är att de gör personliga konstverk på efterrätterna! Så kul grej. Pappa hade fixat så att dom skrev min bloggadress (dock .es istället för .se haha) och skrivit grattis till mamma och pappa som var på deras första resa här tillsammans för exakt trettio år sedan. Sen hade dom också pyntat med en fotboll och en golfklubba eftersom att mina föräldrar gillar det, så fint<3 Älskar när restauranger gör det där "lilla extra".

Gillar

Kommentarer

hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
malinsofiass
malinsofiass,
Åhh så härligt!!
nouw.com/malinsofiass
josefinclgustafsson
josefinclgustafsson,
claratime
claratime,
LizetteDidriksson
LizetteDidriksson,
Ballt ställe! 😃
nouw.com/lizettedidriksson
IdaLipika
IdaLipika,
Super fin blogg tjejen! ❤️Checka gärna in min
nouw.com/idaabystrom
nouw.com/idalipika

Instagram