Rädda din vinterhy

Tips, Skönhet

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Med grått och trist väder så kommer grå och trist hy, så brukar det iallafall bli för mig... Jag hade inte varit på ansiktsbehandling sedan innan sommaren tills förra veckan då jag bokade en tid hos SkinCarebySofie. Det som jag själv har upplevt är svårt när man ska boka ansiktsbehandling är att man inte vet vad det är man ska boka, eftersom att det finns så många olika... Men det som är grymt med Sofie är att du bokar en klassisk ansiktsbehandling och så skräddarsyr hon den efter dina behov. På mig körde vi en portömning som jag VERKLIGEN behövde, vi tömde mitt ansikte på orenheter och jag kände min hy kändes sååå mycket renare efteråt. Vi gjorde även en kemisk peeling som jag vet sedan innan funkar toppen på min hy, det är perfekt om du vill ha bort knotter eller så. Trots att jag har väldigt hög smärtgräns så är ju inte kemisk peeling superskönt, men jag fick en sån skön massage över dekolletage och axlar samtidigt som gjorde att jag glömde bort hur det sved i ansiktet!

Jag bestämde mig iallafall för att jag ska köra en ansiktsbehandling i månaden för att inte låta min hy förfalla helt under dessa trista månader. Och jag längtar redan till nästa gång, känslan efter är så skön - kände mig typ nyfödd! Haha. Vill du boka tid kan du göra det HÄR!

Dermalogica: Exfolierande Rengöring HÄR, Rengöringsgel HÄR, Ansiktsmask HÄR, Serum HÄR, Ansiktskräm HÄR , Bright Spot Fader (motverkar aktiva finnar och reducerar märken efter) HÄR

Jag vet att man egentligen ska hålla sig till samma produkter för att ens hy liksom vänjer sig vid dom, men det är så svårt för mig som får hem nya produkter i bud varje vecka som jag såklart vill testa (lyxproblem I know)... Förra veckan var det dessutom pressvecka och då fick jag med mig en mängd roliga nyheter hem. På min bild här ovan ser ni några utav dom, SKIN TREAT produkterna och ögonkrämen från Origins har jag dock använt ett tag nu och älskar. Är du ute efter bra ansiktsvård till billigare pris så kan jag rekommendera er SKIN TREAT, dom är väldigt prisvärda! Sofie rådde mig dock att gå över helt till Dermalogica och här ovan ser ni produkterna som hon rekommenderade till mig. Sjukt nog så har jag aldrig testat Dermalogicas produkter trots att jag endast hört BRA om dom, så det kanske är dags ändå... Är det någon utav er som använder deras produkter?

Gillar

Kommentarer

mathildasjondin
mathildasjondin,
Jag använder deras produkter sedan 1,5 år tillbaka då jag blev introducerad av en hudterapeut. Har sedan dess hållit mig till samma produkter då de verkligen fungerar superbra!! Använder framför allt special cleansing gel och active moist (ansiktskräm). Tips tips!!
nouw.com/mathildasjondin
KateOgembo
KateOgembo,
har testat dom, de är så bra 😍
nouw.com/kateogembo

Instagram