@ Puro Beach Palma

Palma Sommaren 2017

Inlägget innehåller reklamlänkar

Strandtunika HÄR / Väska HÄR / Solglasögon HÄR

Bikinin från Meloonpro

Här kommer ett gäng bilder från gårdagen som spenderades på Puro Beach Palma! Det finns ju två stycken Puro - Beach clubs här, denna som vi var på igår och den andra i Illetas. Jag har provat båda två och tycker om dom på olika vis. Nackdelen med den i Illetas är att det inte finns någon pool, och nackdelen med den vi var på igår är att det typ inte finns någon möjlighet att bada i havet. Haha hallå, man vill ju ha båda?!

Iallafall, förutom bad-problemet så är det ett väldigt fint ställe! Sjukt härlig atmosfär och väldigt chill vibe. Det enda som försämrar det en aning är att servicen inte är på topp, men det problemet känns nästan mer vanligt än ovanligt här...

Me and my booo<3 Två slagna krigare från kvällen innan som försökte ge sig på varsitt glas skumpa, det blev det första och sista kan jag säga!

Vi hade bokat bord för hela gänget på restaurangen och jag beställde en squash carpaccio med burrata, pesto och pinjenötter. En av mina favoriter på menyn! Deras getostsallad är också HEEELT amaze så kan verkligen rekommendera er någon av dom rätterna ifall ni ska äta här. Alla vid bordet var inte riktigt lika nöjda som mig med sin beställning nämligen...

Och avslutningsvis så blev det såklaaart en gino att njuta av på solstolen. Puro är kända för den här efterrätten och jag förstår verkligen varför, lika god varje gång!

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Så härliga semesterbilder!! 😊
nouw.com/gcamillas
Faronsson
Faronsson,
Men vad härligt!! Njut Av Palma!!💖
nouw.com/faronsson
cindyruderi
cindyruderi,
Gööör fint par 👌🏾
nouw.com/cindyruderi
matildardn
matildardn,
men åhh så härligt!!
nouw.com/matildardn
Lisalewne
Lisalewne,
men åh vilka underbara bilder, ser så skönt ut!
nouw.com/lisalewne
Fia
,
Vart kommer solglajjorna ifrån? Hittade inte tagg 😭

Instagram