Puro Beach Club - Palma

Palma 2016, Resor

Puro Beach Club på Palma, precis vid havet<3

Jag beställde en frozen mojito och Victoria tog någon med vattenmelon, båda var muuuums.

Min bikini kommer ifrån Chiquelle.

Victorias getostsallad. Älskar denna, åt den senast jag var i Marbella.

Denna gången tog jag dock en helt fantaaaaastisk carpaccio med zucchini, halloumi och tapenade. Måste prova att göra detta hemma!

Avslutade dagen med något utav det godaste jag vet efterrättsmässigt, Gino. Det vill säga frukt och bär dränkta i smält vit choklad som torkat. Och så lite vaniljglass på toppen. Denna är SÅ god på Puro, ni måste prova den om ni är där!!! Lovar att ni inte kommer bli besvikna.

Fortfarande inte bloggat om våran dag på Puro Beach Club i tisdags (snart en vecka sedan med andra ord). Det var första gången för mig på Puro i Palma, har bara besköt samma kedja när jag varit i Marbella innan. Älskade stället på båda platserna lika mycket. Tror det här är min "all time favorite" Beach Club faktiskt. Finns på ställen lite överallt runt om i världen, längtar till jag får besöka det igen!

En lite lugnare Beach Club där allting går i vitt, väldigt fräscht. Älskar både maten och drinkarna här, har aldrig blivit besviken på något jag har beställt in. Det är rätt pricy men helt klart värt att besöka iallafall en gång under semestern.

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Så grymt bra bilder
nouw.com/agnesvera
emeliekumlin
emeliekumlin,
Du verkar ha det så himla bra! Kram.
nouw.com/emeliekumlin
VilmaHogberg
VilmaHogberg,
Gud så härliga bilder!!!
nouw.com/vilmahogberg
Felicia granqvist
,
Hej!❤
Ville bara skriva och berätta om denna fantastiska Sexleksaksbutik, med bra priser, snabb leverans och ett utbud som ökar dagligen. kika gärna in och gilla oss gärna på https://m.facebook.com/sexleksaken/ och be dina vänner gilla och handla gärna på sexleksaken.se Vi har ett brett sortiment av njutningsbara sexleksaker för både honom och henne.👉👌❤
agnesoerika
agnesoerika,
Hej, jag ska till Palma med mina tjejer på tisdag! Så jag undrar därför ung hur mycket det kostar att ha en solstol/vanlig stol eller vad det är man köper på Puro Beach?
nouw.com/agnesoerika
linaläser,
L
,
Hej du<3 jag kanske helt har uppfattat det fel. Men Har Du och din pojkvän ett förhållande på distans? Jag har varit tsm med min kille i snart 1 år och ska flytta till USA. Ska bo där i 10 månader och vi lär knappt ses under tiden. Jag vill verkligen inte att det ska ta slut. Snälla hjäälp? Hur får man ett förhållande på distans att fungera? KRAM
Johanna,
Underbart!!
josun.devote.se

Instagram