Presslunch och fredagsbubbel

Vardag

Min nya drömmiga singoallatop hittar ni HÄR (adlink)

Gårkvällen som började med bubbel på Le pain och fortsatte med press"lunch" med foodora, drinkar på Dorsia och avslutades med pepsi max på Bee bar. Tillsammans med @elindeverdier och @victoriabrodd! En riktigt, riktigt rolig och lyckad fredag. Vill göra om den igen! Ett tag planerade vi att vi skulle köra all in och avsluta med en kalas-utgång, men vi ändrade oss.

Det var första gången jag provade på Foodora, har ni hört talas om det innan? Det är en jättesmart och bra app/hemsida som man kan beställa mat igenom, och få det levererat hem till en. Som onlinepizza men med "finare" mat och större utbud. Dessutom så levereras maten med cykelbud, hur mysigt? Så det är med andra ord miljövänligt också, yey! Vi åt massa goda surdegspizzor, pastarätter, chark och jordgubbar. Och så rose till det också såklart!

Det var även första gången jag var på Dorsia och heeeerregud vad fint det var där. För att citera Victoria "det är som att kliva direkt in till Paris". Så dit måste ni gå! Jättegoda drinkar och himmelska tryffelchips hade dom dessutom.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

tildanordgren
tildanordgren,
Vilka härliga bilder!
nouw.com/tildanordgren
Belliblonkan
Belliblonkan,
Men så mysigt!! :*
nouw.com/belliblonkan
Elin Hansson,
Vilka härliga bilder! 😃 Ser gott ut!! Trevlig Valborg, kramar!!
fbyelin.se
Johanna,
Mm, låter som en grymt härligt (och god!) dag 😊 Glad Valborg med! 😊
doowop.blogg.se
ISA,
alla dina inlägg är så himla härliga och man blir på bra humör! <3
isabyl.devote.se
ingridrebecka
ingridrebecka,
Åh, vad mysigt!
nouw.com/ingridrebecka

Liknande inlägg

    Instagram